Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Supertähti kommentoi osallistumistaan Ranskan avoimiin: “Jos saavun Pariisiin tällaisessa kunnossa kuin nyt…”

Rafael Nadal
AOP

Tennisikoni Rafael Nadal paljastaa, ettei häntä tulla todennäköisesti näkemään Ranskan avoimissa.

14-kertainen Roland Garrosin mestari, Rafael Nadal palasi tositoimiin Barcelonassa viime viikolla. Hän oli aiemmin pitänyt vuoden tauon pelistä kärsittyään muun muassa sitkeistä lonkkavaivoista.

37-vuotias Nadal on antanut useaan otteeseen vihjeitä siitä, että kuluva kausi olisi hänen viimeisensä kiertueella. Miehen odotettiin osallistuvan alkukesällä Ranskan avoimiin, mutta hänen omien sanojensa mukaan se näyttää varsin epätodennäköiseltä.

– Toisina hetkinä huomaan nauttivani kentällä olemisesta, pelaamisesta jälleen maailman parhaita pelaajia vastaan. Tunnen olevani enemmän tai vähemmän kilpailukykyinen, ja toisina hetkinä koen taas rajoituksia, joka on hyvin vaikeaa, Nadal kertoi Daily Mirrorin mukaan.

– Jos saavun Pariisiin tällaisessa kunnossa kuin nyt, en pelaa. Pelatakseni Roland Garrosissa minun täytyy tuntea olevani kilpailukykyinen. Jos voin pelata, pelaan. Jos en voi pelata, en osallistu. Se ei ole maailmanloppu eikä urani loppu. Minulla on edelleen tavoitteita Roland Garrosin jälkeen, kuten olympialaiset.

Ranskan avoimet pelataan 20. toukokuuta – 9. kesäkuuta välisenä aikana. Nadal on turnauksen historian menestynein pelaaja. Miehen tilastot turnauksesta ovat mykistävät, sillä on voittanut 115 pelaamastaan ottelusta peräti 112.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis