Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Loukkaantumiset vihdoinkin selätetty? – Espanjan tennistähti palasi tositoimiin tulisella esityksellä

Carlos Alcaraz avasi Madrid Openin voitokkaasti
AOP

Carlos Alcaraz aloitti massakautensa Madrid Openissa perjantaina ja jatkoi siitä, mihin samassa turnauksessa 12 kuukautta sitten jäi.

ATP Master 1000 -tason turnaus Madrid Open, on Carlos Alcarazille tämän kauden ensimmäinen massakentällä pelattava turnaus. Maailmanlistan kakkonen joutui vetäytymään niin Monte Carlon Masters -turnauksesta kuin viime viikon Barcelona Openista oikean käden kyynärvamman takia, mutta on nyt toipunut pelikuntoon.

Turnauksen kaksinkertainen mestari Alcaraz aloitti mestaruutensa puolustuksen vahvasti kaatamalla ensimmäisen kierroksen ottelussaan Alexander Shevchenkon erin 6-2, 6-1.

Kolmatta perättäistä Madrid Openin mestaruutta metsästävä Alcaraz ei näyttänyt perjantain avausottelussaan mitään merkkejä siitä, että loukkaantuminen nuorukaista lainkaan enää hidastaisi.

Alcarazin palautuspeli oli todella vahvaa ja espanjalaistähti oli verkolla todella vahva.

– Mielestäni pärjäsin rehellisesti sanottuna aika hyvin, Alcaraz tuumi ottelun jälkeen.

– Otteluun lähdettäessä ajattelin, että yritän lyödä kämmenellä hieman pehmeämmin ja olla aggressiivinen rystylyönneissä ja mielestäni onnistuin siinä hyvin, nuorukainen summasi.

Alcarazin turnaus Madridissa jatkuu sunnuntaina, kun mies kohtaa toisen kierroksen ottelussaan Brasilian Thiago Seyboth Wildin.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis