Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n mestarisuosikki korjasi rivinsä upeasti – Dominoiva esitys pudotuspeleissä

Boston Celtics ja Miami Heat NBA:n pudotuspeleissä
AOP

Boston Celtics teki ryhtiliikkeen kotitappion jälkeen ja siirtyi ottelusarjassaan Miami Heatia vastaan 2-1 johtoon dominoivalla esityksellä.

Boston Celtics siirtyi NBA:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarjassaan Miami Heatia vastaan 2-1 johtoon sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Heat pääsi yllättämään Celticsin Bostonissa torstain vastaisena yönä ottelusarjan toisessa ottelussa ja pääsi näin pelaamaan kotiparketilleen hienoisessa ylilyöntiasemassa.

Celtics tuli kolmanteen otteluun kuitenkin latautuneena ja ärsytettynä. Se oli saanut puida torstain tappiota pari päivää ja purki kaiken turhautumisensa parketilla lauantai-iltana paikallista aikaa.

– Emme tehneet juurikaan muutoksia. Pelasimme hieman kovempaa ja sanelimme pelin fyysisyyttä ja tempoa, Celticsin päävalmentaja Joe Mazzulla paljasti pelin jälkeen.

Jayson Tatum ja Jaylen Brown upottivat molemmat 22 pistettä, kun Celtics kaatoi tasapainoisella ja vahvalla esityksellä Heatin koriluvuin 104-84. Celtics oli erityisesti puolustuspäässä todella vahva ja sulki Miamin loistavasti.

– He sulkivat meidät pois asioista, joita halusimme tehdä. He olivat fyysisempi joukkue ja siitä täytyy antaa heille tunnustusta, Heatin päävalmentaja Erik Spoelstra joutui myöntämään pelin jälkeen.

Ottelusarjan neljäs peli pelataan niin ikää Miamissa, missä Celticsin saldo on ollut vahva erityisesti pudotuspeleissä. Joukkue on voittanut kuusi viimeisistä seitsemästä pudotuspelivierailustaan Miamissa. Neljäs peli pelataan tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo