Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jatkuuko satumainen näytös? – Espanjan tennislegenda tähyää neljännelle kierrokselle

Rafael Nadalin lonkka leikattiin
AOP

Madridin Masters-turnauksen urallaan viisi kertaa voittanut Espanjan tennislegenda Rafael Nadal tähyää turnauksessa maanantaina neljännelle kierrokselle. Nadal kohtaa myöhään maanantaina pelattavassa huippuottelussa argentiinalaisen haastajan. Nadalilla on erinomainen mahdollisuus päästä jopa puolivälieriin.

22-kertainen Grand Slam -voittaja ja tenniksen olympiavoittaja Rafael Nadal ratsastaa tällä hetkellä kohti auringonlaskua. Lukuisista vammoista viimeisten vuosien aikana kärsinyt espanjalainen pelaa ammattilaisuransa viimeisiä kamppailuja.

Nadal on aloittanut Espanjan pääkaupungissa pelattavan turnauksen erinomaisesti, sillä ensimmäisellä kierroksella espanjalainen murskasi Yhdysvaltain 16-vuotiaan Darwin Blanchin suoraan kahdessa erässä 6-1, 6-0 -lukemin. Toisella kierroksella Nadal eliminoi jatkosta Australian kärkisijoitetun huippupelaaja Alex de Minaurin avauskierroksen tavoin kahdessa erässä 7-6, 6-3 -lukemin.

Maanantaina kolmannen kierroksen ottelussa Nadalin vastus hieman kevenee, sillä vastustajana odottaa Argentiinan 29-vuotias ATP-rankingin sijalla 91 oleva Pedro Cachin.

Vahva massakenttäpelaaja on turnauksessa siivonnut tieltään kahdessa erässä avausottelussaan Itävallan Sebastian Ofnerin ja toisella kierroksella kolmessa erässä Yhdysvaltain Frances Tiafoen. Barcelonan ja Estorilin ATP-turnauksissa Cachin kärsi tappiot heti ensimmäisellä kierroksella.

Nadalin ottelun voittaja kohtaa neljännellä kierroksella joko Tshekin nuoren Jiri Leheckan, joka on sijoitettu 30. tässä turnauksessa tai Brasilian Thiago Monteiron. Monteiro kaatoi toisella kierroksella Kreikan Stefanos Tsitsipasin, joka eteni kahdella perättäisellä viikolla finaaliin voittamalla Monte-Carlon Masters-turnauksen ja taipumalla Barcelonan ATP-500 -kisassa Casper Ruudille.

Ruud kohtaa maanantaina Iso-Britannian Cameron Norrien kolmannen kierroksen ottelussa. Voittaja kohtaa joko Felix Auger-Aliassimen tai Tshekin nuoren syöttötykin Jakub Mensikin. Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja, Italian Jannik Sinner saa testin Venäjän Pavel Kotovilta. Voittaja kohtaa joko Italian Flavio Cobollin tai Venäjän Karen Khachanovin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut