Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jättiyllätys! – kokenut skotlantilainen snookerin puolivälieriin

Skotlannin Stephen Maguire eteni snookerin MM-puolivälierään.
AOP

Snookerin MM-kilpailuissa Englannin Sheffieldissä on ratkottu puolivälieriin pääseviä pelaajia. Sunnuntaina selvisi neljäs pelaaja puolivälieriin, kun kokenut skotlantilainen selvitti tiensä kahdeksan parhaan joukkoon monien suureksi yllätykseksi.

Snookerin MM-kisoissa on kaksi ensimmäistä puolivälierää selvillä tiistaille. Toinen ottelupari selvisi sunnuntaina, kun Skotlannin kokenut Stephen Maguire järjesti jättimäisen yllätyksen ja iski Englannin lajin vuoden 2005 maailmanmestari Shaun Murphyn laulukuoroon.

Maguire oli toisen kierroksen ottelussa parempi 13-9 -lukemin ja kohtaa turnauksen puolivälierässä Englannin David Gilbertin. Maguirella on käytännössä tie auki välieriin, sillä Gilbert on sijoittamaton pelaaja. Englantilainen on kaatanut turnauksessa jo hallitsevan maailmanmestarin Belgian Luca Brecelin ja toisen sijoitetun pelaajan eli Englannin Robert Milkinsin.

Skotlantilainen pelaa parasta snookeriaan pariin vuoteen. Murphya vastaan Maguire aloitti vahvasti, sillä ensimmäisen jakson jälkeen tämä johti kamppailua 5-3 -lukemin. Kahden jakson jälkeen ottelu oli 10-6 -lukemissa Maguirelle. Viimeinen jakso sunnuntaina päättyi 3-3 -tasalukemiin, mutta se riitti skotlantilaiselle jatkopaikkaan.

Maguire päätti ottelun hurjaan 127 pisteen lyöntisarjaan, joka oli koko ottelun suurin ja samalla ainut sadan pisteen sarja. Skotlantilainen teki otteluun yhteensä kahdeksan vähintään 50 pisteen sarjaa, kun Murphylle niitä kertyi viisi kappaletta.

Puolivälierä pelataan kolmessa sessiossa tiistain ja keskiviikon aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut