Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Pohjois-Irlannin snookertähti kiri! – jatkuuko veto puolivälieriin asti?

Mark Allen kahdeksan parhaan joukkoon UK:ssa.
AOP

Snookerin MM-kilpailuissa Englannin Sheffieldissä pelataan maanantaina toinen kierros päätökseen ja selvitetään neljä viimeistä pelaajaa tiistaina alkaviin puolivälieriin. Yksi todella mielenkiintoinen otatus pelataan päätökseen illalla, kun Pohjois-Irlannin snookertähti hakee paikkaa toista vuotta putkeen kahdeksan parhaan joukkoon.

Snookerin MM-kilpailuissa käynnistyy toinen täysi peliviikko maanantaina, kun luvassa on neljän ottelun kolmannet ja samalla viimeiset jaksot. Maanantaina selviää neljä viimeistä pelaajaa MM-puolivälieriin, jotka pelataan tiistain ja keskiviikon aikana pois kolmessa sessiossa.

Pohjois-Irlannin snookertähti Mark Allen järjesti melkoisen nousun oman toisen kierroksen ottelun toisessa jaksossa Skotlannin nelinkertaista maailmanmestari John Higginsiä vastaan. Allen johtaa ottelua ennen päätösjaksoa 9-7 -lukemin, joten Allen tarvitsee vielä neljä erää jatkopaikkaan.

Allen oli ottelua tappiolla jo 7-5 -lukemin, kun toisessa jaksossa siirryttiin tauolle. Tätä kuitenkin seurasi neljä perättäistä vähintään 70 pisteen sarjaa, mikä tarkoitti neljää perättäistä erävoittoa. Higgins pääsi 13. erässä yrittämään ensin, mutta sarja jäi 40 pisteeseen pussitusvirheen myötä. Tästä Allen kiitti ja käänsi tehokkaalla tunnilla koko ottelun suunnan.

Higginsin ja Allenin välinen ottelu pelataan Suomen aikaa kello 21.00 loppuun. Otteluparin voittaja kohtaa puolivälierässä joko Joe O’Connorin tai Kyren Wilsonin. Wilson johtaa ottelua ennen kello 15.00 käynnistävää kolmatta jaksoa 10-6 -lukemin. O’Connor oli avausjakson jälkeen 6-2 -lukemin tappiolla, mutta herrat pelasivat sunnuntaina 4-4 -tasapelin toisessa jaksossa.

Jo selvillä olevat puolivälieräparit ovat Walesin Jak Jones vastaan Englannin Judd Trump ja Skotlannin Stephen Maguire vastaan Englannin David Gilbert.

Pohjois-Irlannin ykköspelaajan vuosi on ollut huima, sillä Allen on voittanut tänä vuonna jo Players Championship -turnauksen, Champion of Champions -turnauksen ja Allen on ollut myös The Mastersin välierässä, jossa tappio tuli Ali Carterille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut