Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorelle jälleen tappio! – tällä kertaa haastajakiertueella

Emil Ruusuvuori otti makean voiton Barcelonassa.
AOP

Suomen miestenniksen ykkösnimi, Emil Ruusuvuori on päässyt aloittamaan viime viikkoina massakenttäkauden loukkaantumisten jälkeen. Ruusuvuori on pelannut nyt kahdessa turnauksessa kolmieräisen ottelun, mutta ei ole onnistunut nappaamaan massakentällä vielä yhtään otteluvoittoa. Tällä kertaa tappio tuli Ranskassa.

ATP-listalla tällä hetkellä sijalla 71 oleva Suomen Emil Ruusuvuori on melkoisessa tappioputkessa. Ruusuvuori on hävinnyt viisi ottelua putkeen alkaen maaliskuun alusta Indian Wellsin Masters-turnauksen ensimmäiseltä kierrokselta. Tätä ennen suomalainen joutui luovuttamaan ottelun Venäjän Karen Khachanovia vastaan Dohan ATP-turnauksen puolivälierässä pelattuaan kolme peliä.

Ruusuvuori jäi loukkaantumisen takia sivuun pelikentiltä Miamin Masters-turnauksen jälkeen, jossa suomalainen koki kolmieräisen taistelun jälkeen tappion Saksan Yannick Hanfmannia vastaan. Ruusuvuori palasi pelikentille Madridin Masters-turnauksessa, jossa tuli tappio Tshekin Tomas Machacille kolmessa erässä.

Tällä viikolla Ruusuvuori osallistui Ranskan Aix en Provencen haastajakiertueen turnaukseen, mutta koki keskiviikkona kolmieräisessä ottelussa tappion Argentiinan Facundo Bagnisille. 34-vuotias Bagnis on ATP-listalla sijalla 136 ja kohtaa toisella kierroksella turnauksessa seitsemänneksi sijoitetun Kazakstanin Alexandar Shevchenkon. Shevchenko kaatoi Ranskan Gregoire Barreren ensimmäisellä kierroksella. Barrere kaatoi karsinnoissa Suomen Otto Virtasen tylysti kahdessa erässä.

Ruusuvuori pelaa ensi viikolla Rooman Masters-turnauksessa ja tämän jälkeen Torinon haastajakiertueen turnauksessa, mikäli Roomasta lähtö tulee ensimmäisillä kierroksilla. Lisäksi suomalaisella on ohjelmassa Geneven ATP-turnaus vielä ennen Ranskan avoimia, mutta Geneveen suomalainen tarvitsee poisjääntejä tai reilun korotuksen ATP-rankingiin, mikäli mielii turnaukseen mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis