Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Knicksin supertähti jatkaa pysäyttämättömänä! – Historiallinen saavutus NBA:n pudotuspeleissä

New York Knicksin Jalen Brunson
AOP

New York Knicks vei NBA:n pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarjassaan ensimmäisen ottelun Indiana Pacersia vastaan.

New York Knicksin supertähti Jalen Brunson on löytänyt pudotupeleissä hurjan pelivireen, eikä miehelle näytä löytyvän pysäyttäjää. Brunson viimeisteli 43 pistettä, kun Knicks kaatoi itäisen konferenssin toisessa semifinaalissa viime yönä Indiana Pacersin koriluvuin 117-121.

Brunsonista tuli ottelussa myös NBA:n historian neljäs pelaaja, joka on heittänyt pudotuspeleissä neljässä perättäisessä ottelussa vähintään 40 pistettä.

– Pienet asiat voivat viedä sinut pitkälle. 40 pistettä on toki hieno juttu, mutta ne ovat ne pienet asiat, jotka auttavat meitä voittamaan näitä otteluita, Brunson totesi tiukan ottelun jälkeen.

– Olen vain iloinen, että minulla on ympärilläni tällainen joukko kavereita kuin minulla on.

Ottelun viimeisellä neljänneksellä Pacers johti vielä ottelua yhdeksällä pisteellä, mutta Brunsonin vahva loppu ja Donte DiVincenzon ratkaiseva kolmen pisteen heitto viimeisillä sekunneilla käänsivät pelin lopulta kotijoukkue Knicksille.

– Tällaisella areenalla pelatessa, kun ratkaisu on kiinni parista viimeisestä pallonhallinnasta pudotuspeleissä – mitä enemmän voisi pyytää? Pallo ei pomppinut lopussa meille. Meidän on vain sopeuduttava ja korjattava joitakin asioita, Pacers-tähti T.J. McConnell tuumi.

Knicks isännöi myös ottelusarjan seuraavaa ottelua, kun Pacers yrittää torstain vastaisena yönä Suomen aikaa tasoittaa puntit.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo