Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-ottelun jälkipuinti jatkuu! Pelikieltoa luvassa jälkikäteen? – “En olisi yllättynyt”

Jamal Murray, Denver Nuggets.
AOP

Arvostettu NBA-analyytikko Brian Windhorst ei olisi omien sanojensa mukaan yllättynyt, jos Jamal Murraylle mätkäistään pelikielto. Murray tulistui Minnesota Timberwolvesia vastaan pelatun ottelun yhteydessä ja antoi tunteidensa näkyä.

Kuten aiemmin uutisoimme, Minnesota Timberwolves voitti viime kaudella NBA:n mestaruutta juhlineen Denver Nuggetsin korein 106-80 ja siirtyi 2-0-johtoon konferenssin välierissä. Itse pelin ohella suurta huomiota on saanut myös Jamal Murrayn käytös.

Murray oli penkillä toisella neljänneksellä, kun hän heitti lämpöpakkauksen kentälle, ja jos toimitsijat olisivat huomanneet tämän, hän olisi saanut teknisen virheen.

Ottelun päätuomarina toiminut Mark Davis kommentoi tilannetta seuraavalla tavalla:

– Olin johtava toimitsija, enkä huomannut, että se (lämpöpakkaus) oli lattialla tai mistä se tuli, ennen kuin Towns (KarlAnthony) teki korin.

– Emme tienneet, että se oli tullut penkiltä. Jos olisimme tienneet, olisimme voineet tarkastella sitä uudelleen vihamielisenä tekona. Rangaistus olisi ollut tekninen virhe.

Timberwolvesin päävalmentaja Chris Finch kutsui tekoa vaaralliseksi ja anteeksiantamattomaksi.

Pitkän linjan NBA-asiantuntija, Brian Windhorst ei sulje pois jälkikäteen asetetun pelikiellon mahdollisuutta.

– En olisi yllättynyt, Windhorst tyytyi toteamaan Overtime Heroicsin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo