Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n puolustava mestari sai rumasti takkiin – Onko Denverin pakka hajoamassa käsiin?

Denver Nuggetsin valmentaja Michael Malone hermostui NBA:n pudotuspeleissä
AOP

Minnesota Timberwolves siirtyi jo 2-0 johtoon NBA:n pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarjassaan Denver Nuggetsia vastaan.

NBA:n pudotuspeleissä pelataan nyt toista kierrosta, eli konferenssien semifinaaleja. Denver Nuggets ja Minnesota Timberwolves kohtasivat oman ottelusarjansa toisessa ottelussa viime yönä Suomen aikaa.

NBA:n hallitseva mestari oli kotiparketillaan helisemässä Timberwolvesin kanssa, joka siirtyi murskaavalla 106-80 voitolla ottelusarjassa jo 2-0 johtoon.

Minnesota pelasi puolustuksellisesti yhden kauden parhaista esityksistään ja päästi Denverin käyttämään 83:sta heittoyrityksestään ainoastaan 29.

– Olemme esittäneet todella hyviä puolutussuorituksia tänä vuonna ja tämän täytyy olla yksi parhaista, Wolves-valmentaja Chris Finch ylisti ottelun jälkeen.

Timberwolves on nyt pelannut tämän vuoden pudotuspeleissä kuusi ottelua häviämättä ainuttakaan. Joukkueella on mahdollisuus lähettää Denver kesälomille vielä tämän viikon aikana, kun ottelusarja matkaa kahdeksi seuraavaksi peliksi Minnesotaan.

Minnesotan kannalta tilanne näyttääkin hyvältä, sillä Nuggets-leirissä homma ei vaikuttaisi olevan parhaillaan täysin hallussa. NBA:n hallitsevan mestarin ahdingosta kertoikin joukkueen käytös maanantain ottelussa.

Nuggets-valmentaja Michael Malone hermostui pelin aikana kerran pahemmin ja kävi meuhkaamassa ottelun erotuomarin naaman edessä. Nuggets-tähti Jamal Murray puolestaan viskasi turhautuneena penkin puolelta lämpöpakkauksen kentälle Karl-Anthony Townsin viimeistellessä layupin.

Niin Malone kuin Murraykin selvisivät hölmöilyistään ilman rangaistuksia, mutta mietittävää miehillä ja koko joukkueella kyllä riittää. Denverin tulee saada keskittyminen kiukuttelun sijaan takaisin pelisuorituksiin, mikäli se mielii vielä nousta sarjassa voittoon.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo