Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Denver Nuggets selvisi säikähdyksellä! – Supertähden sikailu johti mojoviin sakkoihin

Jamal Murray (kesk.) Timberwolves-pelaajien puristuksessa.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Denver Nuggetsin ja Minnesota Timberwolvesin välisestä ottelusta ei puuttunut tunnetta. Toisen peräkkäisen tappionsa kokenut Nuggets selvisi säikähdyksellä, kun Jamal Murraylle ei tuomittu pelikieltoa hänen tunteenpurkauksensa takia. Tähdelle määrättiin kuitenkin mojovat sakot hänen menetettyä hermokontrollinsa.

Denver Nuggetsin tähtipelaaja Jamal Murray on kentällä NBA:n pudotuspelisarjan kolmannessa ottelussa Minnesota Timberwolvesia vastaan lauantaina.

Tämä oli melko kyseenalaista hänen edellisessä pelissä nähdyn temppunsa jälkeen. Murray nähtiin heittämässä lämpöpaketin kentälle ruman 26 pisteen tappion aikana. Se johti spekulaatioihin, siitä, että mies joutuisi seuraamaan seuraavan pelin sivusta.

Nuggetsin onneksi niin ei tule tapahtumaan. Murrayn harmiksi hänen lompakkonsa kuitenkin kevenee tapauksen johdosta 100 000 dollarilla. NBA ilmoitti pelaajalle määrätystä valtavasta sakosta tiistaina.

– Denver Nuggetsin takamies Jamal Murraylle on määrätty 100 000 dollarin sakko useiden esineiden heittämisestä erotuomarin suuntaan pelin aikana, ilmoitti NBA:n johtoportaaseen kuuluva Joe Dumars Sportsnautin mukaan.

Murrayn pelikielto olisi saattanut olla viimeinen niitti Nuggetsin jatkohaaveiden kannalta. Viime kauden mestari tarvitsee parhaiden pelaajiensa onnistumisia noustakseen taisteluun ottelusarjan voitosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo