Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Mitä tapahtui Luka Doncic? – Dallasin supertähti ei ollut oma itsensä: “Ketä kiinnostaa…”

Luka Doncic ja Shai Gilgeous-Alexander NBA:n pudotuspeleissä
AOP

Dallas Maverciks ja Oklahoma City Thunder iskivät NBA:n läntisen konferenssin toisen semifinaalin ensimmäisessä ottelussa yhteen viime yönä Suomen aikaa.

Oklahoma City Thunder korjasi potin joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa koriluvuin 117-95. Silmiinpistävää ottelussa oli Dallasin supertähden Luka Doncicin vaisu esitys.

Erityisesti kun tiedetään kuinka hurjassa iskussa slovenialaistähti tavallisesti NBA:n pudotuspeleissä pelaa, oli tiistain esitys auttamatta pettymys.

Monelle muulle pelaajalle 19 pistettä olisi oikeinkin kelpo suoritus, mutta Doncicilta vaaditaan enemmän. Sen tietää mies itsekin. 19 heittoyrityksestään ainoastaan kuusi pussittanut Doncic ei liikaa tilastoihin keskittyisi, mutta myönsi, että parempaan on pystyttävä.

– Ketä kiinnostaa. Me hävisimme. Meidän on vain keskityttävä seuraavaan otteluun, jossa meidän on vain oltava parempia, Doncic täräytti pelin jälkeen.

Ensimmäisen kierroksen ottelusarjassaan Mavericks hävisi niin ikää ensimmäisen ottelun Los Angeles Clippersille, mutta varasti kotikenttäedun itselleen voittamalla toisen ottelun vieraissa. Dallas voitti lopulta tuon ottelusarjan 4-2. Thunderin leirissä tiedetäänkin, että Mavericks tulee varmasti seuraavaan otteluun ärsytettynä ja kovempaa.

– Luulen, että voimme olettaa heidän pelaavan seuraavassa ottelussa paremmin. Viimeinen asia, jonka teemme on, että aliarvioimme tämän vastustajan, Thunderin valmentaja Mark Daigneault totesi.

Ottelusarjan toinen ottelu pelataan Thunderin kotiparketilla perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo