Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtanen hakee toista voittoa putkeen! – vastassa nuori saksalainen

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Talven jälkeen heikommassa vireessä pelannut Suomen miestenniksen kakkosnimi Otto Virtanen hakee paikkaa Itävallan haastajaturnauksessa kahdeksan joukkoon. Virtanen on Manthausenin massaturnauksessa sijoitettuna pelaajana mukana ja pelaa toisen kierroksen ottelunsa keskiviikkoiltapäivänä. Vastassa on nousua ATP-listalla tekevä saksalaislupaus.

Suomen Otto Virtanen aloitti erinomaisella tavalla kauden 2024 voittamalla talvella kaksi haastajakiertueen turnausta ja etenemällä kertaalleen välieriin. Miamin Masters-turnauksen karsinnoissa Virtanen kärsi tappion toisella kierroksella Espanjan Roberto Bautista Agutille, eikä selvittänyt tietään pääsarjaan.

Tämän jälkeen Virtanen lähti Etelä-Korean kiertueelle ja tippui kahdesta perättäisestä turnauksesta nopealla alustalla heti ensimmäisellä kierroksella, vaikka oli kärkisijoitettu pelaaja. Näissä turnauksissa suomalaisilla oli mahdollisuus kartuttaa rankingia, joka on tällä viikolla 158 ATP-listalla.

Virtanen katkaisi tällä viikolla neljän ottelun mittaisen tappioputkensa Manthausenin haastajaturnauksen ensimmäisellä kierroksella kaatamalla Saksan Sebastian Fenselown suoraan kahdessa erässä.

Virtanen on Manthausenin turnauksessa neljänneksi sijoitettu pelaaja, joten toisella kierroksella vastassa on sijoittamaton pelaaja. Virtanen kohtaa keskiviikkona Max Rehbergin. 20-vuotias ATP-rankingin 479 omaava saksalainen selvitti tiensä turnaukseen karsinnan kautta, mutta on pääosin pelannut ITF-kiertueen turnauksia läpi vuoden.

Ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä perjantaina sijoittamattoman pelaajan, kun vastaan asettuu joko Ranskan kokenut Lucas Pouille tai Jan Choinski. Choinski sai avauskierroksella luovutuksen viidenneksi sijoitetulta Benjamin Hassanilta ja Pouille kaatoi Itävallan Dennis Novakin kolmessa erässä.

Menestyminen Manthausenin turnauksessa olisi tärkeää Virtaselle, jotta asetelmat Ranskan avointen karsintoihin paranee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis