Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Korisliigan hallitseva mestari jäi tylysti jalkoihin – BC Nokia finaalisarjassa jo 2-0 johtoon

Helsinki Seagulls ja BC Nokia Korisliigan finaaleissa
AOP

Korisliigan finaaleissa pelattiin toinen osaottelu BC Nokian ja Helsinki Seagullsin välillä pelattiin perjantai-iltana.

BC Nokia oli kotiparketillaan todella tyly isäntä Korisliigan hallitsevalle mestarille Seagullsille perjantai-iltana. Se oli murskaavalla esityksellä lopulta koriluvuin 85-60 parempi ja siirtyi finaalisarjassa jo 2-0 johtoon.

Nokia piti tahtipuikkoa käsissään oikeastaan koko illan. Seagulls pysyi vielä kaksi ensimmäistä neljännestä hyvin iskuetäisyydellä, mutta kolmannella neljänneksellä Nokia karkasi lopullisesti.

Nokia oli erityisesti puolustuspäässä ratkaisevasti parempi. Se on pitänyt Seagullsin todella hyvin finaalisarjassa toistaiseksi kurissa.

– Puolustus toi voiton, toki heitimme tänään hyvin, Nokian päävalmentaja Greg Gibson kommentoi Basket.fi -sivuston mukaan.

Samalla kannalla oli myös Seagullsin päävalmentaja Vesa Vertio.

– Hankalaa oli meidän osaltamme ja ei onnistututtu monessakaan asiassa ja tulos on sen mukainen, Vertio tuumi Ruudun haastattelussa.

– Edelleen he pystyvät puolustamaan meidän palloskriinipelaamista. Se on sellainen asia, jota ei ole saatu toimimaan ja tämän sarjan kannalta on oleellista, että se saadaan toimimaan.

Finaalisarja jatkuu kolmannen osaottelun merkeissä sunnuntaina, kun sarja matkaa jälleen Helsinkiin.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo