Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Joe Roganilta suora mielipide Mike Tysonin paluusta: “Jos olisin Jake Paul, laskisin alleni”

Nyrkkeily
Unsplash

Joe Rogan kertoo olevansa vakuuttunut Mike Tysonin mentaliteetista ennen tämän tulevaa kohuottelua Jake Paulia vastaan.

Entinen raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson (50-6) kohtaa Jake Paulin (9-1) kahdeksan eräiseksi kaavaillussa ammattinyrkkeilyottelussa 20. heinäkuuta AT&T-stadionilla Arlingtonissa, Texasissa, Dallas Cowboysin kotistadionilla. Tapahtuma on nähtävillä suorana lähetyksenä Netflixissä.

Monet asiantuntijat ovat kritisoineet ottelua ottaen huomioon, että Tyson on 31 vuotta Paulia vanhempi miesten astuessa kehään. Myös ottelun säännöt ovat herättäneet parranpärinää.

Joe Roganin mukaan Tyson on kuitenkin valmistautunut hyvin ja uskoo tämän pystyvän laittamaan nuoremman vastustajansa vaikeuksiin.

– Mike Tysonin mieli on valmistanut mielensä sotatilaan, Rogan kommentoi MMA Junkien mukaan.

– Hän oli tekemässä haastattelua ja joku sanoi hänelle: ‘Näytät siltä kuin olisit parikymppinen. Mitä sinä teet?’ Tyson vastasi: ‘Syön vain raakaa lihaa. Syön vain sitä, koska sitä aion syödä, kun ottelen. Aion syödä hänet. Mietin vain, että Jeesus Kristus.

– Hän on raakalaismaisessa tilassa. Jos olisin Jake Paul juuri nyt, laskisin alleni. Kaikki hänen (Tyson) kokemuksensa on otettava huomioon, Rogan jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit