Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Hurja pudotus rankingissa ei vaikuta tennistähden sponsoritilanteeseen: “Koemme odottamattomia käänteitä kaikilla elämän alueilla”

Emma Raducanu
AOP

Brittiläinen tennistähti Emma Raducanu on saanut täyden tuen yhdeltä tärkeimmistä sponsoreistaan HSBC:ltä haastavan tilanteen keskellä.

Emma Raducanu järkytti tennismaailmaa noustuaan täydestä tuntemattomuudesta Grand Slam -voittajaksi vietyään US Openin nimiinsä vuonna 2021. Upean saavutuksensa ansiosta Raducanulle tarjoutui useita tuottoisia sponsorisopimuksia.

Hiljattain Ranskan avoimesta tennisturnauksesta vetäytynyt Raducanu, joka halusi antaa itselleen mahdollisuuden pysyä kunnossa loppuvuoden ajan, on ajautunut urallaan vaikeaan tilanteeseen.

US Openissa saavutetun uroteon jälkeen hän on kamppaillut lukuisten loukkaantumisten kanssa, jotka ovat näkyneet karulla tavalla hänen peliesityksissään. Naisen toinen WTA-mestaruus antaa vielä odottaa itseään.

Raducanu oli vielä kaksi vuotta sitten maailmanlistan 10. sijalla, mutta tällä hetkellä hänet on rankattu vasta sijalle 212, joka kertoo omaa kieltään uran suunnasta.

Vaisujen tulosten on uskottu vaikuttavan myös Raducanun sponsoreihin, mutta lähteiden mukaan ainakin brittiläispankki ja rahoituspalvelukonserni HSBC aikoo jatkaa hänen tukemistaan.

– Koemme odottamattomia käänteitä kaikilla elämän alueilla, HSBC:n brändin globaali johtaja Jonathan Castleman kommentoi.

– Emma on kokenut urallaan muutaman vuoden aikana sekä korkeimman huipun, että epävarmuuden hetkiä.

– Me HSBC:llä ymmärrämme, että elämä on harvoin suoraviivaista, ja olemme ylpeitä voidessamme tukea Emmaa hänen matkansa kaikissa vaiheissa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis