Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtanen tylynä Pariisissa! – Ranskan avointen karsinnoissa vastaan todellinen supertähti

Otto Virtanen selvitti tiensä US Openiin.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen karsii tällä viikolla pääsystä Ranskan pääkaupungissa Pariisissa pelattavaan Ranskan avoimeen Grand Slam -turnaukseen. Turnaus käynnistyy sunnuntaina ja karsintojen kautta kisaan pääsee mukaan 16 pelaajaa. Virtasella on kova työ edessään, mikäli suomalainen mielii urallaan toista kertaa arvoturnauksen pääsarjaan mukaan.

Suomen Otto Virtanen aloitti erinomaisella tavalla Ranskan Pariisissa karsinnat vuoden toiseen Grand Slam -turnaukseen. Virtanen murskasi ensimmäisen karsintakierroksen ottelussa Australian Dane Sweenyn suoraan kahdessa erässä 6-2, 6-3 -erin. Virtanen syötti ottelussa neljä ässää eikä antanut ottelussa ATP-rankingin 237 omaavalle Sweenylle yhtään murtopalloa.

Virtasella vastus kovenee merkittävästi toisella karsintakierroksella, sillä vastassa odottaa Itävallan entinen ykköspelaaja ja Grand Slam -mestari Dominic Thiem. Thiem ilmoitti vastikään, että tämä on herran viimeinen kausi ammattilaiskiertueella, mikä tarkoittaa myös viimeistä Ranskan avointa. Thiem on pelannut urallaan kahdesti Ranskan avointen loppuottelussa ja tämä tapahtui vuosina 2018 sekä 2019. Thiem kaatoi omassa karsintaottelussaan ensimmäisellä kierroksella 31-vuotiaan Franco Agamenonen kolmen erän taistelun jälkeen.

Ranskan avointen turnausta on todella pahoin sanoin pyöritelty tapauksesta Thiemiä kohtaan. Jokainen tennisfani odotti, että itävaltalainen entinen finalisti ja ATP-listan kolmonen saisi villin kortin kisaan, jotta karsintoja ei tarvitsisi pelata, mutta tällä hetkellä ATP-listalla sijalla 131 oleva itävaltalainen joutuu voittamaan kolme karsintaottelua päästäkseen turnaukseen.

Thiemin ja Virtasen välisen ottelun voittaja kohtaa karsintojen kolmannella kierroksella joko Italian Giulio Zeppierin tai Bulgarian Adrian Andreevin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis