Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen nuorella supertähdellä hurja tavoite uralle: “Olen kunnianhimoinen kaveri”

Espanjan Carlos Alcaraz voitti Wimbledonin mestaruuden.
AOP

Tenniksen nuorella supertähdellä Carlos Alcarazilla on tavoitteet korkealla uralle.

Nuoren tennistähden, Carlos Alcarazin, kunnianhimoiset tavoitteet uralle eivät ole mikään suuri salaisuus, vaan espanjalaistähti on avoimesti kertonut haluavansa olla vielä maailman paras tennispelaaja.

Alcaraz tietää, että muun muassa Novak Djokovicin menestykseen ja ennätyksiin on vielä reilusti matkaa, mutta aikaakin vasta 21-vuotiaalla miehellä kyllä on.

Alcarazin ura on alkanut todella lupaavasti ja nuorukainen on voittanut jo kaksi Grand Slam -titteliä. Matkaa Djokovicin historialliseen 24 Grand Slam -titteliin toki on, mutta se on nuorella tavoitteena.

– Totta kai, olen kunnianhimoinen kaveri, Alcaraz heitti, kun BBC:n tenniskirjeenvaihtaja Russell Fuller kysyi onko tämän tavoitteena rikkoa Djokovicin ennätys.

– Tiedän, että on lähes mahdotonta rikkoa Novakin ennätyksiä, mutta pelaan tennistä itselleni, ilosta ja haluan tehdä suuria asioita.

– Haluan olla osa tennishistoriaa, nuorukainen totesi.

Sunnuntaina Alcaraz aloittaa uransa kolmannen Grand Slam -mestaruuden metsästyksen, kun Ranskan avoimet starttaavat pääsarjan osalta.

– Uskon, että hän voittaa Ranskan avoit vähintään kerran – hänellä on kyky tehdä se, Alcarazin valmentaja Juan Carlos Ferrero enteili.

– Ollakseen yksi suurimmista sinun on ajateltava isosti, Ferrero jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis