Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtaselle uran isoin voitto! – Grand Slam -mestari laulukuoroon

Suomen Otto Virtanen haastajakiertueella.
AOP

Tenniksen maailmankiertueella pelataan tällä viikolla kahta ATP-turnausta ja samalla karsintoja sunnuntaina käynnistyviin Ranskan avoimiin. Ranskan avointen karsinnoissa nähdään Suomen kakkospelaaja Otto Virtanen. Virtanen on loistavalla pelaamisella selvittänyt tiensä karsintojen kolmannelle kierrokselle, joka ratkaisee lopullisen pääsyn turnaukseen.

ATP-listalla tällä hetkellä sijalla 156 oleva Otto Virtanen otti uransa isoimman yksittäisen voiton tenniskentillä. Virtanen kaatoi Ranskan avoimien karsintojen toisella kierroksella kahdesti turnauksen loppuottelussa pelanneen Itävallan Dominic Thiemin suoraan kahdessa erässä. Virtanen oli vahvempi ottelussa lukemin 6-2, 7-5.

Ottelun avauserässä Virtanen onnistui murtamaan huimasti kolme kertaa Thiemin syötön ja menetti kertaalleen oman syöttönsä. Avauserään Virtanen syötti ykkösen ruutuun 61 prosentin varmuudella ja voitti syötöistään yli 64 prosenttia.

Toisessa erässä Virtanen karkasi murrolla johtoon, mutta menetti perään syöttönsä kolmen pelipallon jälkeen. Suomalaisen johtaessa erää 4-3 -lukemin sai Virtanen seuraavan murtopallonsa, mutta ei käyttänyt tätä hyödykseen. Toinen erä katkesi kovemman sadekuuron takia 5-5 -tilanteessa ja pelattiin loppuun katon alla. Lopulta Virtanen otti 6-5 -tilanteessa kolmannen ottelupallon nimiinsä ja klaarasi kamppailun ennen toisen erän katkaisupeliä.

30-vuotias itävaltalainen päättää loukkaantumisten riivaaman uransa tähän vuoteen. Thiem on urallaan ollut parhaimmillaan ATP-rankingissa kolmantena.

Itävaltalainen on ollut kertaalleen Australian avointen loppuottelussa Ranskan avointen lisäksi. Lontoossa pelattavassa Wimbledonissa paras saavutus on neljäs kierros vuodelta 2017. US Openin Thiem vei nimiinsä 2020 jolloin oli myös Melbournessa Australian avointen finaalissa.

Thiem on urallaan voittanut yhteensä 17 ATP-turnausta ja kerännyt palkintorahaa yli 30 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Karsintojen ratkaisukierroksella Virtanen kohtaa Italian Giulio Zeppierin. Zeppieri on ATP-listalla sijalla 148. Karsintojen 31. sijoitettu italialainen kaatoi toisella kierroksella Bulgarian Adrian Andreevin kolmessa erässä noustuaan erätappion takaa voittoon.

Ranskan avointen pääsarja käynnistyy sunnuntaina ja ensimmäinen kierros kestää aina tiistaihin asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis