Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdestä ikävä uutinen – Sveitsin kisa jäi kesken

Emil Ruusuvuori putosi Ranskan avoimista
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori joutui vetäytymään Sveitsissä pelattavasta Geneven ATP-turnauksesta. Ruusuvuoren oli tiistaina määrä pelata turnauksen toisen kierroksen ottelu, mutta vetäytyi kamppailusta.

Suomen ykköspelaaja ATP-kiertueella eli Emil Ruusuvuori joutui jättämään loistavasti alkaneen ATP-turnauksen Sveitsin Genevessä. Ruusuvuori on sairastunut flunssaan, jonka vuoksi suomalainen ei halunnut riskeerata mitään ennen sunnuntaina käynnistyvää Ranskan avointa.

Ruusuvuori voitti hienolla esityksellä Yhdysvaltain Marcos Gironin ensimmäisellä kierroksella 6-3, 6-3 -lukemin. Suomalainen oli hävinnyt miesten kolme aiempaa kohtaamista, joista viimeisin oli Rooman Masters-turnauksesta.

Ruusuvuori on kärsinyt todella paljon loukkaantumisista. Ruusuvuori eteni talvella Hong Kongin ATP-turnauksen finaaliin ja vei Australian avoimissa Venäjän Daniil Medvedevin aina viidenteen erään. Loukkaantumiset alkoivat Dohan ATP-turnauksen puolivälierästä Karen Khachanovia vastaan. Kevään Masters-turnaukset Yhdysvalloissa menivät suomalaisen osalta penkin alle eikä massakentilläkään ole tullut toivottua menestystä.

Suomalaisen piti kohdata toisella kierroksella Kazakstanin Alexander Shevchenko, joka kaatoi ensimmäisellä kierroksella sijoitetun pelaajan eli Unkarin Fabian Marozsanin suoraan kahdessa erässä. Kazakstanilainen kohtaa puolivälierässä Italian Flavio Cobollin, joka käänsi erätappion ja murron takaa ottelun neljänneksi sijoitettua Yhdysvaltain Ben Sheltonia vastaan toisella kierroksella.

Vuoden toinen Grand Slam -turnaus eli Ranskan avoin käynnistyy Pariisissa sunnuntaina. Ensimmäinen kierros pelataan läpi kolmessa päivässä kuten jo viime vuonna. Karsinnat ovat tällä hetkellä käynnissä ja karsinnat pelataan päätökseen perjantaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis