Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-veteraanilta rehellistä puhetta nähdyistä vaikeuksista: “On selvää, ettei suoritukset riitä”

Fernando Alonso
AOP

Aston Martinin alkukausi on sujunut kaikkea muuta kuin tiimin toivomalla tavalla. Espanjalaisveteraani Fernando Alonso ruoskii itseään huonoista tuloksista ja myöntää, että omat suoritukset ovat jättäneet runsaasti toivomisen varaa.

Fernando Alonso uskoo, ettei hän ole ollut tarpeeksi hyvä, kun Aston Martin on kamppaillut löytääkseen vireensä tällä kaudella. Espanjalaispilotti on saanut vain kaksi pistettä kahdesta viimeisestä kilpailusta ennen tulevaa Monacon GP:tä.

Aston Martin saapuu Monte Carloon ilman palkintopallisijaa ja on valmistajien pistetaulukossa viidentenä. Tiimin tilanne on jyrkässä ristiriidassa 12 kuukauden takaiseen, jolloin se oli paras valmistaja Red Bullin jälkeen.

Kaksi kertaa urallaan maailmanmestaruutta juhlinut Alonso soimaa itseään varsinkin kahden edellisen osakilpailun tapahtumista.

– Omalla kohdallani luulen, etten ollut täydellinen noissa kahdessa kilpailussa, en ajanut tarpeeksi hyvin Miamissa, Alonso kertoi Total-Motorsport.comille.

– Imolassa kyse oli enemmänkin enemmänkin vastausten etsimistä.

– On selvää, ettei suoritukset riitä tyydyttämään meitä tai minua. Silloin, kun et taistele top 5 tai top 7 -sijoista, on joskus hyvä mieluummin korjata auton ongelmia kuin, että seuraavana viikonloppuna aloittaa tyhjästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1