Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdelle shokkihoitoa! – Ranskan avoimet jäi haaveeksi

Otto Virtanen Vilnan turnauksessa.
AOP

Ranskan pääkaupungissa Pariisissa on tällä viikolla pelattu vuoden toisen tenniksen Grand Slam -turnauksen eli Ranskan avointen karsintoja. Karsinnoissa on nähty mukana myös suomalaisväriä, kun maan toiseksi kovin miespelaaja taisteli pääsystä uransa toiseen Grand Slam -turnaukseen. Tällä kertaa kuitenkin tavoite jäi saavuttamatta.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen pelasi Pariisin ja Roland Garrosin massoilla loistavat karsinnat, mutta paikan pääturnaukseen ei avautunut. Torstaina pelatussa karsintojen kolmannen kierroksen ottelussa ATP-listalla sijaa 156 pitävä suomalainen kärsi tappion Italian Giulio Zeppierille. ATP-listalla sijalla 148 oleva Zeppieri voitti Virtasen suoraan kahdessa erässä 6-2, 6-2 -erin.

Virtanen pelasi ottelussa hyvää tennistä ja koko karsintavaihe sujui suomalaiselta erinomaisesti, mutta pienet virheet omissa syötöissä maksoivat suomalaiselle liikaa. Zeppieri onnistui murtamaan Virtasen syötön ottelussa neljä kertaa ja heti kummankin erän alussa. Virtanen syötti ottelussa 61 prosentin varmuudella ykkössyötön sisään ja voittikin yli 60 prosentin varmuudella ykkössyötöt, mutta kakkossyötöistä suomalainen voitti vain yhden kolmesta.

Italialaisen massaspesialistin syöttäminen oli ottelussa korkealla tasolla, sillä Zeppieri syötti viisi ässää ja 77 prosentin varmuudella ykkössyötön ruutuun. Ykkösistä italialainen voitti neljä viidestä ja kakkossyötöistäkin lähes kolme neljästä. Ainoan murtopallon Zeppieri selvitti tyylillä.

Virtasella on seuraavaksi vuorossa nurmikenttäkausi, joka alkaa kesäkuun alusta mahdollisesti Surbitonin haastajaturnauksesta. Tämän jälkeen ohjelmassa on ATP-turnaukset joko Stuttgartissa ja S-Hertogenboschissa. Wimbledonin pääsarja käynnistyy heinäkuun ensimmäisenä päivänä ja karsinnat viikkoa ennen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis