Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ennakkosuosikki leikitellen jatkoon Ranskan avoimissa: “Kuukausi on ollut vaikea”

Carlos Alcaraz avasi Madrid Openin voitokkaasti
AOP

Tenniksen kauden toinen Grand Slam -turnaus on saatu tänään Ranskassa pääsarjan osalta käyntiin.

Heti avauspäivänä tulessa oli myös yksi turnauksen ennakkosuosikeista, Espanjan Carlos Alcaraz, joka selvitti J.J. Wolfin asettaman haasteen avauskierroksella helposti.

Ensimmäistä Ranskan avointen mestaruuttaan metsästävä Alcaraz oli murskaavalla esityksellä pelein 6-1, 6-2, 6-1 vahvempi ja eteni leikitellen toiselle kierrokselle.

– Olen todella onnellinen ollessani taas takaisin Pariisissa ja kilpailemassa, Alcaraz totesi ottelun jälkeen.

– Kuukausi on ollut minulle vaikea. Tein kaikkeni, jotta olisin 100 prosenttisessa kunnossa täällä ja voisin näyttää parhaimpani. Luulen, että tänään tein sen. Olen todella, todella onnellinen, että sain pelattua jälleen hyvää tennistä, nuorukainen jatkoi.

Alcaraz viittasi kommenteillaan kyynärpäävammaan, joka on miestä viimeiset viikon vaivannut. Espanjalaistähti pelasi sunnuntaina kyynärpää tuettuna, mutta mitään viitteitä loukkaantumisesta tai puolikuntoisuudesta ei miehen pelissä enää ollut nähtävissä.

Mitään ihan maailmanluokan haastetta ei toki yhdysvaltain Wolff tarjonnut, mutta vakuuttavaa oli toki Alcarazin pelikin. Toisen kierroksen ottelunsa Alcaraz pelaa keskiviikkona. Vastus sinne ei ole vielä tiedossa.

Sateet piinasivat Ranskan avointen avauspäivää ja otteluita jouduttiin keskeyttämään niiden takia.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis