Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättiuutinen! – suomalaistähti mukaan Ranskan avoimiin

Otto Virtanen selvitti tiensä US Openiin.
AOP

Suomalaisessa tenniksessä on luvassa hieno maanantai, sillä vuoden toisessa tenniksen Grand Slam -turnauksessa nähdään kaksi suomalaista tositoimissa. Suomen kakkospelaaja Otto Virtanen sai paikan kaaviossa, vaikka taipuikin karsintojen kolmannella kierroksella. Virtanen pääsi pääsarjaan mukaan lukuisien poisjääntien myötä.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen on selvittänyt lucky loserina tiensä Ranskan avointen pääsarjaan ja 128 parhaan pelaajan joukkoon. Virtanen kohtaa tiistaina pelattavassa kamppailussa Itävallan Filip Misolicin, joka selvitti tiensä turnaukseen karsintojen kautta. Virtanen taipui karsintojen kolmannella kierroksella Italian Giulio Zeppierille suoraan kahdessa erässä. Italialainen kohtaa omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan Ranskan kokeneen Adrian Mannarinon.

Maanantaina julkaistulla ATP-listalla Virtanen on sijalla 156 ja Misolic on 200’n heikommalla puolella. Itävaltalainen on sijalla 243. Virtanen kaatoi karsinnoissa kautta aikain kovimman itävaltalaispelaaja Dominic Thiemin kahdessa erässä. Misolic selvitti kaksi ensimmäistä karsintakierrosta 2-0 -erin. Kolmas kierros Ranskan Quentin Halysia vastaan meni itävaltalaiselle kolmessa erässä 2-6, 6-4, 6-3 -lukemin.

Virtasen ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella joko Argentiinan Francisco Cerundolon tai Saksan Yannick Hanfmannin. Cerundolo on sijoitettu turnauksessa 23. Mahdollisella kolmannella kierroksella odottaa sijoitetuista pelaajista Tommy Paul mikä 14. sijoitettu pelaaja selvittää kaksi ensimmäistä otteluaan.

Virtanen ja Misolic eivät ole aiemmin kohdanneet. Misolic ei ole tänä vuonna pelannut yhtään ATP-turnausta ennen Ranskan avoimia. Massakenttä on alustana itävaltalaiselle paras.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis