Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen supertähden vaivat takana? – Ranskan avoimiin väkevä alku

Jannik Sinner
AOP

Tenniksen Ranskan avoimet käynnistyivät viime vuoden tapaan sunnuntaina. Ensimmäinen kierros pelataan kolmen päivän aikana pois, sillä Pariisissa Roland Garrosin tenniskeskus on normaalia ahtaampi. Ensimmäisellä kierroksella pelataan yhteensä 256 ottelua, kun mukaan lasketaan sekä miehet, että naiset.

Ranskan avointen yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Italian kakkossijoitettu Jannik Sinner aloitti turnauksen todella vahvasti. Lonkkavaivoista keväällä kärsinyt italialainen Grand Slam -voittaja kaatoi vuoden toisen Grand Slam -turnauksen avauskierroksella Yhdysvaltain Christopher Eubanksin. Eubanks taipui 132 minuutin taistelun jälkeen kolmessa erässä 6-3, 6-3, 6-4 -lukemin.

Sinner mursi ottelun avauserässä yhdysvaltalaisen syötön kolmesti ja menetti kertaalleen. Toisessa ja kolmannessa erässä korkealla tasolla pelannut italialainen mursi loistavan syötön omaavan Eubanksin vain kahdesti. Eubanks sai ottelun viimeisessä pelissä kaksi perättäistä murtopalloa, mutta 15-40 -tilanteesta italialainen voitti neljä pistettä putkeen ja vei erän 6-4 -lukemin.

Sinner kohtaa toisella kierroksella ikonisen ranskalaispelaajan Richard Gasquetin. Gasquet kaatoi sunnuntaina todella viihdyttävässä ottelussa Kroatian Borna Coricin kolmessa erässä 7-6, 7-6, 6-4 -lukemin. ATP-rankingissa tällä hetkellä sijalla 124 oleva 37-vuotias ranskalainen pelasi keväällä Madridin Masters-turnauksen pääsarjassa, mutta jäi Roomassa karsintoihin.

Kolmannella kierroksella ottelun voittaja kohtaa joko Sveitsin Stanislas Wawrinkan tai voittajan maanantaina pelattavasta ottelusta Cameron Norrien ja Pavel Kotovin väliltä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis