Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Naistenniksen supertähti tylynä Ranskan avoimissa! – jälleen upea voitto

Iga Swiatek murskasi tshekkitähden Ranskan avoimissa.
AOP

Naisten tenniskenttiä viime vuodet hallinnut Puolan supertähti Iga Swiatek juhlisti Ranskan avoimissa syntymäpäiviään hienolla voitolla. Puolalainen moninkertainen Grand Slam -voittaja selvitti tiensä neljännelle kierrokselle upealla esityksellä tshekkitähteä vastaan. Swiatek oli turnauksen toisella kierroksella jo pahoissa ongelmissa, mutta kolmas kierros sujui helpommin.

WTA-listan ykköspaikkaa hallussaan pitävä 23-vuotias Iga Swiatek selvitti tyylillä tiensä 16 parhaan joukkoon Ranskan avoimissa. Puolalainen kaatoi kahdessa erässä Tshekin Marie Bouzkovan 6-4, 6-2 -erin ja kohtaa sunnuntaina pelattavassa ottelussa Venäjän Anastasia Potapovan. WTA-listalla sijalla 41 oleva Potapova kaatoi turnauksen kolmannen kierroksen ottelussa Kiinan Xinyu Wangin kolmen erän taistelussa 7-5, 6-7, 6-4 -lukemin.

23 vuotta perjantaina täyttänyt Swiatek oli todella tehokas Bouzkovaa vastaan. Ensimmäisessä erässä puolalainen karkasi kahdella murrolla 5-2 -johtoon, mutta menetti kahdeksannessa pelissä syöttönsä. Lopulta erä meni puolalaiselle 6-4 -lukemin. Toisessa erässä Swiatek karkasi jälleen kahdella murrolla 4-0 -johtoon. Puolalaisella oli loistava mahdollisuus viedä erä suoraan kuudessa pelissä, mutta Bouzkova pelasi erän viimeiset syöttövuoronsa erinomaisesti puolustaen.

– Tänään oli tosi mukava pelata. Bouzkova on haastava pelaaja, sillä hän on todella hyvä puolustamaan. Jokainen pallo tulee takaisin, joten halusin olla todella kärsivällinen pelissäni enkä pyrkinyt pakottamaan mitään. Pelin päättyessä olen iloinen, että onnistui tavoitteessani, kertasi Swiatek.

Swiatek oli toisen kierroksen ottelussa pahoissa ongelmissa Japanin Naomi Osakan kanssa. Osakalla oli kamppailussa murron johto sekä ottelupallo kolmannessa erässä, mutta Swiatek nousi voittoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis