Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ranskan avointen mestarisuosikki tylynä! – tässä neljännen kierroksen vastus

Espanjan Carlos Alcaraz neljännelle kierrokselle Ranskan avoimissa.
AOP

Tenniksen vuoden 2024 toisessa Grand Slam -turnauksessa eli Ranskan pääkaupungissa Pariisissa pelattavissa Ranskan avoimissa on käynnissä kolmas ottelukierros. Neljännelle kierrokselle selvitetään pelaajia perjantain ja lauantain aikana. Perjantaina tiensä sunnuntaina pelattavaan neljännen kierroksen otteluun selvitti yksi suurimmista turnauksen mestarisuosikeista.

Espanjan Carlos Alcaraz selvitti todella hienolla tyylillä tiensä 16 parhaan joukkoon Ranskan avoimissa. Turnauksessa kolmanneksi sijoitettu espanjalainen kaatoi todella tiukassa kolmannen kierroksen taistelussa Yhdysvaltain kovalyöntisen Sebastian Kordan suoraan kolmessa erässä 6-4, 7-6, 6-3 -lukemin.

Alcaraz kohtaa turnauksessa neljännellä kierroksella jälleen Pohjois-Amerikasta tulevan pelaajan, sillä vastustaja on joko Yhdysvaltain Ben Shelton tai Kanadan Felix Auger-Aliassime. Pelaajien ottelu jäi sateiden takia perjantaina kesken avauserässä.

Kordan ja Alcarazin välisessä ottelussa avauserä tarjosi kolme murtoa, sillä espanjalainen karkasi välittömästi murrolla johtoon vain menettääkseen syöttönsä. Lopulta yhdeksännessä pelissä Kordan syyllistyi hänelle tyypillisiin helppoihin virheisiin ratkaisevassa paikassa ja menetti erän.

Toisessa erässä Alcaraz karkasi jälleen murrolla edelle, mutta yhdysvaltalainen taisteli itsensä mukaan, mutta taipui kovan katkaisupelin jälkeen erässä 7-6 -lukemin. Kolmannen erän ensimmäisessä Kordan syöttövuorossa Alcaraz sai kaksi murtopalloa, mutta ei murtoa. 2-1 -tilanteessa Alcaraz otti lopulta murron heti ensimmäisellä murtopallolla ja marssi erä- sekä otteluvoittoon.

Espanjalainen pelasi koko rikkonaisen massakenttäkauden parhaan ottelunsa syöttämällä ykkösen 78 prosentin varmuudella ruutuun ja voittamalla ykkösistään hurjat 73 prosenttia. Alcaraz antoi ottelussa vain kolme murtopalloa ja menetti syöttönsä kahdesti.

Viime vuonna Alcaraz taipui välierässä kramppien takia Serbian Novak Djokovicille neljässä erässä. Tänä keväänä espanjalainen pelasi vain Madridin Masters-turnauksen, joka päättyi puolivälierään Andrey Rublevia vastaan kolmessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis