Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ranskan show-mies Pariisissa neljännelle kierrokselle – “Huima ottelu…”

Ranskan Corentin Moutet neljännelle kierrokselle Ranskan avoimissa.
AOP

Ranskan avoimissa perjantaina nähtiin todellinen show, kun kotiyleisön suuri suosikki Corentin Moutet selvitti tiensä turnauksessa jatkoon. Moutet kohtasi turnauksen toisella pääkentällä kovaa turnausta pelanneen Itävallan ykköspelaajan. Viimeinen ranskalaispelaaja pääsee todelliseen testiin neljännellä kierroksella, kun Australian avoimet tammikuussa voittanut italialaistähti astelee verkon toiselle puolelle.

Urallaan lukuisista loukkaantumisista kärsinyt ranskalaispelaaja Corentin Moutet selvitti tiensä kotiyleisönsä edessä neljännelle kierrokselle. ATP-listalla sijalla 79 oleva 25-vuotias show-mies kaatoi turnauksen kolmannen kierroksen ottelussa kaksi viisieräistä ensimmäisillä kierroksilla pelanneen Sebastian Ofnerin. Moutet oli kovalyöntistä Ofneria parempi lopulta neljässä erässä 3-6, 6-4, 6-4, 6-1 -lukemin.

Moutet karkasi avauserässä murrolla johtoon, mutta menetti kahdesti syöttönsä sekä samalla erän. Toisen erän alussa Ofner karkasi murrolla edelle, mutta menetti kaksi erän viimeistä syöttövuoroaan sekä samalla erän. Kolmannen erän alussa Ofnerin syöttäminen oli edelleen vaikeaa ja Moutet karkasi murrolla 3-0 -johtoon. Ofner mursi kahdesti putkeen ranskalaisen syötön, mutta menetti myös oman syöttönsä, nousten kuitenkin erässä 4-4’n. 5-4 -tilanteessa Ofner menetti kuitenkin kolmannen kerran syötön erässä ja menetti kolmannen erän ranskalaiselle.

Tämän jälkeen Moutet ei enää antanut mahdollisuuksia itävaltalaiselle vaan karkasi 5-0 -johtoon menettämällä neljä pistettä omalla syötöllä kolmeen syöttövuoroon neljännessä erässä. Ofnerin pidettyä syöttönsä 5-1’n päätti Moutet ottelun pitämällä syöttönsä nollille.

Ranskalainen syötti ottelussa yhteensä 12 kertaa alakautta ja onnistui voittamaan näillä yhdeksän pistettä.

– Se on syöttö mitä me kaikki voimme käyttää ja joskus se on paras vaihtoehto. Tänään näin monesti Ofnerin olevan kaukana, ja päätin käyttää sitä. Nyt sattui olemaan hyvä onnistumisprosentti, naurahti Moutet.

Ranskalainen pelaa sunnuntaina neljännen kierroksen ottelussa turnauksen kakkossijoitettua pelaajaa eli Italian Jannik Sinneriä vastaan. Australian avoimet tammikuussa valloittanut Sinner kaatoi Venäjän Pavel Kotovin kolmessa erässä perjantain ottelussa. Sinner mursi kolmesti venäläisen syötön eikä menettänyt omaa syöttöään kertaakaan antamalla vain yhden murtopallon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis