Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Sateet häiritsivät jälleen Ranskan avoimia! – kolme ottelua siirtyi lauantaille

Hubert Hurkacz on edennyt neljän parhaan joukkoon Montrealin Masters-1000 -kisassa.
AOP

Ranskan avoimissa on ensimmäisellä peliviikolla kärsitty runsaasti heikoista sääoloista. Perjantaina useaan kertaan ottelut joutuivat keskeytyksiin ja lopulta myöhäisillan ulkokentillä pelatut kolme ottelua päätettiin siirtää lauantaille. Ottelujen voittajat pelaavat seuraavan kerran heti sunnuntaina neljännellä kierroksella.

Perjantaina sateet häiritsivät jälleen runsaasti Ranskan avointa tennisturnausta. Turnauksessa käynnistettiin sekä naisten, että miesten puolella kolmannen kierroksen ottelut. Naisten puolella kaikki kahdeksan suunniteltua ottelua pelattiin ohjelman mukaan pois, mutta miesten otteluista kolme jäi kesken ja siirrettiin lauantaille.

Puolan Hubert Hurkacz pelaa oman kolmannen kierroksen ottelunsa loppuun Kanadan vasenkätistä Denis Shapovalovia vastaan mukavasta lähtökohdasta. Puolalainen syöttötykki johtaa ottelua 6-3, 7-6 -erin ja kolmas sekä mahdollisesti ratkaiseva erä on puolalaiselle 3-2 -tilanteessa. Shapovalovin syöttövuoro jäi kesken tasan 40 -tilanteeseen. Ottelussa oli nähty kahteen ja puoleen erään vain yksi murto. Toisen erän katkaisupeli meni Hurkaczille tylysti 7-0 -lukemin.

Belgian Zizou Bergs sai mahtavan alun ottelulle Bulgarian ykköspelaaja Grigor Dimitrovia vastaan, mutta taipui avauserässä 6-3 -lukemin oltuaan jo murrolla edellä. Lopulta bulgarialainen vei 3-1 -tappioasemasta viisi peliä putkeen. Toisessa erässä Dimitrov johtaa kamppailua murrolla 2-1 -lukemin.

Kolmas kesken jäänyt kamppailu on kahden Pohjois-Amerikan edustajan välinen taistelu, kun 15. sijoitettu Yhdysvaltain Ben Shelton saa haasteen Kanadan 21. sijoitetulta Felix Auger-Aliassimelta. Kanadalainen johtaa ottelua ensimmäisessä erässä murrolla 5-4 ja aloittaa lauantaina ottelun syöttämällä erävoitosta. Kanadalainen menetti viisi pistettä omalla syötöllään perjantaina pelatussa ottelun alussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis