Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Käsillä todellinen supervälierä! – tennismaailman kruununjalokivet kohtaavat Ranskan avoimissa

Carlos Alcaraz (vas.) ja Jannik Sinner.
AOP

Perjantaina pelataan Ranskan pääkaupungissa Pariisissa tennisvuoden toisen Grand Slam -turnauksen välierät miesten turnauksen puolella. Kahdessa välieräottelussa on luvassa todellisia herkkupaloja, kun turnauksen neljä selvästi parasta pelaajaa nähdään estradilla. 

Ranskan avointen välierät tarjoavat todella huimia taisteluja perjantaina. Päivä alkaa kello 15.30 käynnistyvällä ottelulla Espanjan Carlos Alcarazin ja Italian Jannik Sinnerin välillä. Kaksi nuorta supertähteä hakevat ensimmäistä mestaruuttaan Ranskan avoimista. Alcaraz on voittanut urallaan sekä Wimbledonin, että US Openin. Sinner on voittanut kertaalleen Grand Slamin ja se on tältä vuodelta, kun italialainen käänsi Venäjän Daniil Medvedeviä vastaan 2-0 -tappioaseman Melbournessa voitoksi.

Päivän myöhemmässä välierässä kohtaavat viime vuoden finalisti Norjan Casper Ruud ja neljättä vuotta putkeen Ranskan avointen välierässä esiintyvä Saksan Alexander Zverev. Kumpikin tähtipelaaja on selvittänyt kaksiviikkoisen aikana jopa viiden erän otteluita turnauksessa ja saksalaistähti otti turnauksen avauskierroksella Rafael Nadalin päänahan. Zverevin lisäksi Nadal on Ranskan avoimissa hävinnyt tennisottelun Novak Djokovicille ja Ruotsin Robin Söderlingille.

Djokovic joutui loukkaantumisen takia jättämään puolivälierän Ruudia vastaan väliin, joten norjalaisella on välierään selvä lepoetu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis