Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Sensaatiomainen italialaistähti Ranskan avointen finaaliin! – vastassa pahin mahdollinen testi

Italian Jasmine Paolini selvitti tiensä Ranskan avointen loppuotteluun.
AOP

Naisten Ranskan avointen tennisturnauksen finaalipari on selvillä. Kaavion yläosasta tiensä finaaliin selvitti turnauksen suurin suosikki, mutta alakaavion kautta saatiin todellinen yllättäjä loppuotteluun sijoituksesta huolimatta. Turnauksen loppuottelu pelataan lauantaina.

WTA-listan ykkösnimi Puolan Iga Swiatek on selvittänyt tiensä Ranskan avointen loppuotteluun. Turnauksen kolmesti urallaan aiemmin voittanut nuori puolalainen kaatoi omassa välierässään hyvinkin tylyllä tavalla Yhdysvaltain Coco Gauffin kahdessa erässä 6-2, 6-4 -lukemin. Loistavan avauserän jälkeen Swiatek ajautui 3-1 -tappioasemaan toisessa erässä, mutta käänsi ottelun sekä erän nimiinsä murtamalla kahdesti kovasyöttöisen yhdysvaltalaisen syötön putkeen.

Swiatek kohtaa turnauksen loppuottelussa todella mahtavaa turnausta pelaavan 28-vuotiaan italialaisen Jasmine Paolinin. 12. turnauksessa sijoitettu italialainen kaatoi puolivälierässä kolmen erän taistelun jälkeen Elena Rybakinan ja välierässä nuoren 17-vuotiaan venäläispelaaja Mirra Andreevan. Nuori venäläinen kaatoi omassa puolivälierässään kolmen erän taistelun jälkeen Valko-Venäjän kakkossijoitetun Aryna Sabalenkan, mutta ei mahtanut Paolinille välierässä mitään. Paolini oli tylyllä tavalla vahvempi 6-3, 6-1 -erin.

WTA-listalla sijalla 15 oleva italialainen ei menettänyt kertaakaan omaa syöttöään Andreevaa vastaan, mutta mursi tämän syötön avauserässä kertaalleen ja kolmesti toisessa erässä. Andreeva sai kamppailussa kuusi murtopalloa, mutta loistavasti syöttänyt italialainen hoiti kaikki kunnialla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis