Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Valtava paukku EM-kisoissa! – Suomen ennätys uusiksi hurjalla suorituksella

Nathalie Blomqvist juoksi 5000 metrin kisassa EM-kisoissa uuden Suomen ennätyksen
AOP

Nathalie Blomqvist juoksi yleisurheilun EM-kisoissa 5000 metrillä uuden Suomen ennätyksen.

Yleisurheilun EM-kisojen avauspäivä huipentui naisten 5000 metrin finaaliin, jossa mukana oli myös Suomen Nathalie Blomqvist.

5000 metriä taittui Blomqvistiltä uskomatomalla tavalla uuteen Suomen ennätysaikaan 14:44,72. Vanha Suomen ennätys parani siis yli kymmenellä sekunnilla. Aika alitti myös olympiarajan, eli nainen leimasi samalla myös lippunsa Pariisin olympialaisiin.

Blomqvist oli koko kisan ajan todella hyvin valppaana ja reagoi herkästi muutoksiin letkan kärjessä.

– Hyvä fiilis ja että oli noin kova aika. Annoin kaikkeni ja tällä kertaa se riitti tähän. Olen kyllä tyytyväinen, Blomqvist summasi kisan jälkeen Ylen haastattelussa.

– Viimeiset kilometrit olivat rankkoja, silloin juostiin kovaa. Tuntui kuitenkin, että olin hyvin mukana siinä vaiheessa, nainen jatkoi.

Päättäväisenä ja eleettömän näköisenä juossut Blomqvist pysyi tiukasti kärkijoukossa mukana. Kärkijoukosta tiputettiin armottomasti juoksijoita ulos, mutta Blomqvist pysyi mukana mitalitaistossa loppuun saakka.

23-vuotias Blomqvist taisteli upeasti EM-mitalista ihan loppumetreille asti, ollen lopulta hienosti viides.

Norjan Karoline Bjerkeli Grövdal veti juoksua lähestulkoon koko kisan, mutta Italian Nadia Battocletti paineli lopulta viimeisellä suoralla ohi ja voittoon. Espanjan Marta García oli kisan kolmas.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu