Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Wilma Murto ja Elina Lampela seiväsfinaaliin EM-kisoissa!: “Yllättävän hyvältä tuntui”

Wilma Murto Puolan EM-joukkuekilpailussa
AOP

Yleisurheilun EM-kisojen toinen kisapäivä alkoi suomalaisittain mielenkiintoisesti naisten seiväshypyn karsinnalla, missä mukana oli neljä suomalaisnaista.

Wilma Murto ja Elina Lampela selvittivät kumpikin karsinnasta tiensä finaaliin. Saga Andersson sekä Silja Andersson jäivät finaalin ulkopuolelle.

Suomalaisittain kisojen suurimpiin mitalisuosikkeihin kuuluva Murto selvitti avauskorkeutensa 440 ilmavasti ensimmäisellä yrityksellään. Myös 450 hoitui ensimmäisellä ja se riittikin jo finaaliin.

– Yllättävän hyvältä tuntui ja helposti löytyivät askelmerkit, Murto kommentoi hyppyjään.

Hyvässä vireessä viime aikoina ollut Lampela eteni myös finaaliin ja hyppäsi karsinnoissa vahvasti. Lampela selvitti korkeudet 410, 425 ja 440 ensimmäisillä yrityksillä. 450 vaati kaksi yritystä, mutta sekin ylittyi komeasti.

– Tämä oli sitä, mitä lähdin hakemaan. Juoksu tulee hyvin. Olen ollut hyvässä kunnossa, nyt kokonaisuus on paremmassa paketissa, Lampela summasi karsinnasta Ylen haastattelussa.

Silja Andersson jäi karsinnoissa ilman tulosta, kun avauskorkeus 410 ei kolmella yrityksellä mennyt yli. Saga Andersson ylitti aloituskorkeuden 410, mutta 425 oli tällä kertaa liikaa.

Yksi koko kisan ennakkosuosikeista, Slovenian Tina Sutej jättäytyi yllättäen kisasta kokonaan pois. Nainen kolautti viikko sitten seipäällä hauikseensa ja jäi kisasta varmuuden vuoksi pois. Slovenialainen oli saanut lääkäriltä vihreää valoa kisaamiseen, mutta lihas ei naisen itsensä mukaan tuntunut vielä hyvältä, eikä tämä halunnut ottaa riskiä sen suhteen olympialaisten lähestyessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu