Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Sydäntäsärkevä päätös Camilla Richardssonin EM-kisoille: “Ei ollut muita vaihtoehtoja”

Camilla Richardsson MM-kisoissa
AOP

Camilla Richardssonin EM-kisat päättyivät sydäntäsärkeviin kuviin ja keskeytykseen puolimaratonilla.

Yleisurheilun EM-kisojen kolmas kisapäivä alkoi suomalaisittain mollivoittoisesti ja aamupäivään mahtui useampi karvas pettymys. Muun muassa kolmiloikkaaja Simo Lipsanen joutui jättämään karsinnan kesken, eikä Krista Tervon 66.16m kantanut heitto moukarin karsinnassa riittänyt naisen suureksi pettymykseksi finaaliin.

Kova pettymys nähtiin myös naisten puolimaratonilla, kun Camilla Richardssonin matka päättyi keskeytykseen.

Murtunut nainen kertoi Ylen haastattelupisteellä, että keskeytyksen syy oli, ainakin osittain, kipeytynyt jalkapohja.

– Jalkapohjani alkoi krampata ja kipeytyi 7-8 kilometrin jälkeen pahasti. Oli liian pitkä maaliin enkä pystynyt jatkamaan, Richardsson kertoi.

– Ei ollut muita vaihtoehtoja. Tämä epäonnistuminen sattuu sydämessä. Pysyin alussa hyvin mukana eikä ollut mitään hätää.

Kaiken kaikkiaan Richardssonin EM-kisamatka tai valmistautuminen puolimaratonille ei missään nimessä sujunut toivotulla tavalla. Nainen joutui heti kisamatkan alussa ryöstön kohteeksi, kun käytännössä kaikki tämän tavarat ryöstettiin.

– Viimeiset 48 tuntia ovat olleet kauheaa säätämistä. Oli juttuja, joita ei voi ostaa takaisin. Esimerkiksi vihkisormus, murtunut Richardsson harmitteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu