Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen supertähti vapaalipulla Wimbledonin välieriin: “Olisi ollut epäkunnioittavaa”

Novak Djokovic eteni Wimbledonin välieriin
Unsplash

Tennismaailman supertähtiin kuuluva Novak Djokovic on edennyt Wimbledonin tennisturnauksessa välieriin, kun miehen puolivälierävastus, Australian Alex de Minaur, joutui jättämään leikin kesken.

Turnauksessa yhdeksänneksi sijoitetun de Minaurin oli määrä kohdata 24-kertainen Grand Slam -mestari Djokovic tänään illalla, mutta aussitähti joutui vetäytymään ottelusta lonkkavamman takia.

– Olen murtunut tästä, australialaispelaaja harmitteli.

– Tunsin kovan rusahduksen otteluni [Arthur] Filsia vastaan lopussa ja lonkan kuvaus vahvisti vamman. Riskinä olisi ollut, että vamma vain pahenee, joten jouduin vetäytymään turnauksesta, mies kertoi.

De Minaurin vetäytyminen avittaa Djokovicia tämän matkalla kohti kahdeksatta Wimbledonin mestaruutta. Välierä on serbialaiselle tämän uran 13. Wimbledonissa.

– Olisi ollut lähes epäkunnioittavaa mennä kentälle Djokovicia vastaan ilman, että olen täydessä kunnossa, de Minaur totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis