Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Lentopallon Mestaruusliigan Hurrikaani-Loimaa hankki nuoren slovakialaispelurin

Adrián Petruf yleispelaaja Hurrikaani-Loimaa
AOP

Miesten lentopallon Mestaruusliigan Hurrikaani-Loimaa täydensi yleispelaajaosastoaan slovakialaisella Adrián Petrufilla. Petruf on 199-senttinen ja 19-vuotias laituri, joka etsi itselleen seuraa Slovakian ulkopuolelta.

Adrián Petruf kertoo tulevansa innoissaan Suomeen.

– Pelasin Slovakiassa ŠŠ volejbal Trenčínissä, mutta joukkue oli nuori ja pelaajat olivat opiskelijoita. Halusin hyvään joukkueeseen ja liigaan. Minulle Suomena suositteli maanmies, Savo Volleyn Jakub Kovac.

Petruf tulee todellisesta urheiluperheestä, jonka menestynein perheenjäsen on toistaiseksi äiti, joka edusti Slovakian maajoukkuetta koripallossa Sydneyn olympialaisissa vuonna 2000.

– Isä on pelannut lentopalloa ja 14-vuotias pikkuveljeni pelaa lentopalloa myös, mies kertoo.

Petruf on ehtinyt myös harrastamaan hurjan määrän eri lajeja: hiihto, jalkapallo, koripallo, jääkiekko, yleisurheilu ja pianon soitto ovat kuuluneet aikaisemmin slovakialaisen lajikirjoon.

– Juttelin agenttini kanssa siirrosta Loimaalle, kun tuli tieto, että Luka Marttila siirtyi Italiaan. Tunsin Lukan alle 20-vuotiaiden EM-kisoista, joissa minäkin olin pelaamassa. Samoin Miika Haapaniemi ja Nooa Marttila olivat samoissa kisoissa.

Vaikka nyt alkanut kausi on 19-vuotiaalle lupaukselle ensimmäinen kotimaan ulkopuolella, hän uskoo sopeutuvansa Loimaalle ja joukkueeseen erinomaisesti.

– Täällä lentopallo on kovassa arvossa ja Hurrikaanissa on paljon saman ikäisiä pelaajia. Haluan kehittyä ja voittaa joukkueen kanssa jokaisen ottelun.

Hurrikaanin päävalmentaja Jussi Heino odottaa mielenkiinnolla uutta pelaajaansa.

– Katsotaan rauhassa, kun saadaan mies vielä treeneihin. Pari-kolme videota olen miehestä nähnyt, mutta nyt päästään tarkemmin tekemään töitä yhdessä, Heino pohtii.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Lentopallo