Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Penkkiurheilu.comin tiimiin?

Onko urheilun seuraaminen intohimosi? Pysyykö virtuaalinen kynä kädessä? Oletko luotettava tyyppi? Jos vastasit kolme kertaa “kyllä”, niin liity nyt mahtavaan tiimiimme. Tällä hetkellä tarjoamme ensisijaisesti harjoittelupaikkoja, mutta myös toimittajan pesti vakituisessa työsuhteessa voi olla mahdollinen.

Penkkiurheilu.com on Virossa toimiva verkkolehti, joka tarjoaa tuoreita uutisia ja ajankohtaisia artikkeleita urheiluun liittyen. Urheilufaneille on tarjolla juttuja useista eri lajeista, kuten koripallosta, tenniksestä, salibandysta, talviurheilusta, kamppailulajeista, snookerista ja tietenkin Formula ykkösistä. Tavoitteenamme on aina löytää lukijoitamme eniten kiinnostavat uutiset lajista riippumatta.

Meillä on duunissa useita toimittajia, mutta ei urheilu-uutiset tekemällä lopu – oletko sinä tiimimme seuraava vahvistus?

Mitä haemme?

Etsimme pääasiassa harjoittelijoita, mutta myös vakituisia työmyyriä Penkkiurheilu.comiin. Olitpa sitten viestintää ja journalismia opiskeleva tai haluat kartuttaa kokemusta, kehittyä urheilujournalistina tai pitää rakkaasta aiheesta kirjoittamisen vain harrastuksena, harjoittelijan pesti antaa siihen loistavan mahdollisuuden. Meillä juttusi saavat paljon näkyvyyttä ja sinä saat erinomaisen ponnahduslaudan toimittajan uralle.

Voit olla kiinnostunut muutamasta eri lajista ja kirjoitat niistä suurella intohimolla tai seuraat urheilua monipuolisesti ja olet haka jutun kuin jutun kirjoittamisessa. Jotkut toimittajamme seuraavat koripalloa ja Lauri Markkasen tuoreimpia kuulumisia, toiset viihtyvät Formula ykkösten radoilla ja osa raportoi mielellään yleisurheilun tuloksista. Meillä pääset sukeltamaan erilaisten uutisjuttujen pariin, mutta myös oma kiinnostus otetaan huomioon tiettyjen raamien ja pakollisten juttujen puitteissa.

Penkkiurheilu on vahvasti esillä myös sosiaalisessa mediassa. Jos IG-tarinat ja FB-postaukset onnistuvat, on se plussaa. Pääasiallinen pesti on kuitenkin uutisten laatiminen.

Meidän tuoteperhe sisältää myös muitakin brändejä (Kiekkofani ja Futisfani), joten hyvälle tekijälle duunia voi löytyä laajemmallakin skaalalla.

Työtehtävät Penkkiurheilu.comissa pähkinänkuoressa:

– Kirjoitat urheilusta (pl. jääkiekko ja futis) isolle yleisölle
– Erilaisia työtehtäviä
– Työtä 100 %:sti etänä mistä päin maailmaa tahansa
– Hyvä ja rento työilmapiiri
– Jatkuvasti kasvavan firman edut
– Mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen
– Vakituisessa työsuhteessa palkkaus sopimuksen mukaan
– Harjoittelu on palkaton
– Omistamme muitakin verkkolehtiä (esim. Futisfani.com)

Mitä sinulta vaaditaan?

Muutamia ominaisuuksia, joita Penkkiurheilu.comin harjoittelijoilta ja toimittajilta vaaditaan:

– Suomen kielen osaaminen (kyllä, uutiset kirjoitetaan suomeksi)
– Intoa urheilumaailman seuraamiseen
– Luotettavuutta
– Sovittujen asioiden hoitamista ajallaan
– Et käytä AI:ta (myös plagiointi on ehdottomasti kielletty)

Mitään tarkkaa juttukiintiötä tai uutismäärää ei ole, mutta vakituisilta työntekijöiltä odotetaan aktiivista otetta. Harjoittelijoiden sopimukset viilataan kuntoon tapauskohtaisesti.

Vakituisena toimittajana sinulla tulisi olla mahdollisuus laskuttaa työstäsi. Voit olla yrittäjä tai kevytyrittäjä, sillä ei ole merkitystä – voit myös asua Suomessa tai missä päin maailmaa tahansa. Penkkiurheilu.com tarjoaa duunia 100 %:sti etänä.

Mikäli kiinnostuit, laita rohkeasti hakemusta tulemaan tähän sähköpostiin: info (@) penkkiurheilu.com