Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennisässällä edessään iso ottelu! – Panoksena hurja summa rahaa

Emil Ruusuvuori Tukholman ATP-kisassa.
AOP

Tällä viikolla tenniksen ATP-kiertueella pelataan kahta ATP-500 -tason turnausta. Näistä toinen on Itävallan pääkaupungissa Wienissa, jossa ykkössijoitettuna on mukana Daniil Medvedev. Turnauksessa kakkoseksi on sijoitettu Kreikan Stefanos Tsitsipas, joka juuri viime viikolla oli Tukholman ATP-250 -tason turnauksen loppuottelussa. Itävallassa on myös mukana Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori, joka pelaa paikasta puolivälieriin.

Suomen Emil Ruusuvuori on loppukaudesta ollut vahvassa vireessä ATP-kiertueella. Viime viikolla Ruusuvuori eteni Tukholman turnauksessa välieriin, mutta taipui suoraan kahdessa erässä turnauksen finaalissa Holger Runelle hävinneelle Stefanos Tsitsipasille. Tukholmassa Ruusuvuori kaatoi kuitenkin Yhdysvaltain huippupelaaja Frances Tiafoen matkallaan välieriin.

Itävallassa Ruusuvuorella kävi ikävä tuuri kaavion suhteen, kun ensimmäisellä kierroksella vastaan asettui Lorenzo Sonego Italiasta. Suomalainen kaatoi avauskierroksella helposti ailahtelevan italialaisen ja eteni turnauksessa toiselle kierrokselle, johon vastus kovenee jo merkittävästi. Ruusuvuori osui turnauksen alakaavioon ja toisen kierroksen vastustaja oli varmuudella kova, kun Puolan Hubert Hurkaczin tai Tiafoen välisestä ottelusta voittaja tuli Ruusuvuorta vastaan.

Hurkacz voitti omassa avauskierroksen ottelussaan yhdysvaltalaisen kolmieräisessä ottelussa ja pelaa torstaina suomalaista vastaan.

Ruusuvuori on kohdannut tänä kesänä puolalaisen syöttötykin jo kahdesti. Ensimmäinen ottelu meni suomalaisen nimiin suoraan kahdessa erässä, mutta toinen ottelu venyi kolmieräiseksi, jossa Hurkacz oli parempi. Ruusuvuoren pelityyli sopii hyvin Hurkaczia vastaan, mutta hallissa pelatessa kovan ykkössyötön omaavat pelaajat ovat aina vahvoilla.

Mikäli Ruusuvuori selvittää tiensä puolivälieriin tulee vastaan joko jälleen Tsitsipas tai Kroatian Borna Coric. Coric on aiemmin tällä kaudella kaatanut kreikkalaisen nopealla alustalla. Lisäksi pääsy puolivälieriin tarkoittaisi vähintään 90 ATP-pistettä sekä reilua 60 tuhannen euron tiliä. Tukholman välieräpaikasta Ruusuvuori sai 90 pistettä ja yhteensä 33 tuhatta euroa rahaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis