Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Koripallotähti Kyrie Irving jälleen kohun keskellä – Yrittää puolustautua painokkaasti

Kyrie Irving takamies Brooklyn Nets
AOP

Huippukoripalloilija Kyrie Irving on kulkenut jo pitkään kohusta toiseen. Uusin kohu syntyi miehen rasistiseksi tuomitusta twiitistä.

Koripallon NBA:ssa pelaavan Brooklyn Netsin takamies Kyrie Irving vastasi joukkueen omistajan Joseph Tsain antaamaan kritiikkiin lauantaina. Irving oli julkaissut sosiaalisessa mediassaan linkin elokuvaan Hebrews to Negroes: Wake Up Black America, joka perustuu kirjaan, joka on Tsain mukaan täynnä antisemitististä disinformaatiota.

– Haluan istua alas ja varmistaa, että hän ymmärtää, että tämä on loukkaavaa meille kaikille, ja uskovana ihmisenä on väärin edistää vihaa rodun, etnisen taustan tai uskonnon perusteella. Tämä on suurempaa kuin koripallo, Tsai oli kommentoinut raivoissaan.

– Nets tuomitsee jyrkästi minkäänlaisen vihapuheen edistämisen, eikä suvaitse sitä. Uskomme, että näissä tilanteissa ensimmäinen toimintamme on oltava avoin, rehellinen dialogi. Kiitämme niitä, mukaan lukien ADL, jotka ovat tukeneet tänä aikana, Nets puolestaan kommentoi kohua.

Irving puolustautui lauantaina Twitter-tilillään toteamalla, ettei hän ole antisemitisti.

– Olen OMNISTI, enkä tarkoittanut minkäänlaista epäkunnioitusta kenenkään uskonnollisia vakaumuksia kohtaan. Minulle annettu “antisemiittisyyden” leima ei ole oikeutettu, eikä heijasta todellisuutta tai totuutta, jossa elän joka päivä- Ymmärrän ja haluan oppia kaikilta elämänaloilta ja uskonnoilta. Hélà, Irving kommentoi.

Irving on aloittanut kautensa hyvin tekemällä keskimäärin 29,6 pistettä, 5,4 levypalloa ja 4,4 syöttöä Netsille kauden viidessä ensimmäisessä ottelussa.

Irvingin viime kausi meni pitkälti katsomossa istumiseen, koska mies on kieltäytynyt ottamasta korona-rokotetta. Sen johdosta hän ei saa pelata missään osavaltiossa, jossa rokotukset on määrätty pakollisiksi.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo