Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Venäläispelaaja kritisoi maansa sotatoimia ja kertoi olevansa lesbo: Syytetään vieraan valtion agentiksi

tennis
AOP

Venäläinen tennispelaaja, Daria Kasatkina, kertoi kesällä julkisesti olevansa lesbo ja arvosteli maansa hyökkäyssotaa Ukrainassa. Avoimuus ei ollut kaikkien mieleen, sillä Venäjän duumaan kuuluva poliitikko, Ruslan Teryushkov, syytti naista tämän jälkeen vieraan valtion agentiksi.

Venäjältä kantautuu kummia. Tennispelaaja, Daria Kasatkina, teki julkisen ulostulon kesällä kertoen Youtube-kanavallaan olevansa lesbo. Nainen tuomitsi myös maansa sotatoimet Ukrainassa.

Kasatkina sai runsaasti tukea rohkeudestaan, mutta kaikkia hänen avoimuutensa ei kuitenkaan miellyttänyt.

Venäjän duumassa työskentelevä poliitikko, Ruslan Teryshkov, väittää, että naisten ATP-rankingissa kahdeksantena oleva Kasatkina on vieraan valtion agentti. Teryskohv myös vaati maansa hallintoa lopettamaan Kasatkinan taloudellisen tukemisen.

Nainen vastaa nyt sarkastiseen tyyliin rajuihin syytöksiin sosiaalisen median tilillään.

– Kuinka mukavaa onkaan saada ystäviä Venäjän duumasta.

Kasatkinan rohkeus on ihailtavaa, mutta ei sen takia, että hän kertoi julkisesti olevansa lesbo, tai siksi, että hän kritisoi Venäjän sotatoimia. Se on ihailtavaa, koska hän teki sen tietäen joutuvansa monen päätäntävallassa olevan ihmisen silmätikuksi.

Venäjällä sananvapaus ei toteudu, jonka takia rohkeiden ihmisten esimerkkiä tarvitaan myös jatkossa.

Lähde: Daily Express

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis