Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Wimbledonista ulos suljettu tennistähti: “Minua vain ärsyttää”

Aryna Sabalenka
AOP

Legendaarinen tennisturnaus, Wimbledon, kielsi venäläis- ja valkovenäläisurheilijoita osallistumasta vuoden 2022 turnaukseen. Valko-Venäjän tennistähden, Aryna Sabalenkan mukaan päätös “ei muuttanut mitään”.

Tenniksen rankig-listalla viidentenä oleva Aryna Sabalenka on kommentoinut Wimbledonin päätöstä rajata venäläis- ja valkovenäläisurheilijat turnauksen ulkopuolelle poliittisista syistä.

– Minua vain ärsyttää, että urheilu on jollain tavalla sekaantunut politiikkaan. Me olemme vain urheilijoita, jotka harrastavat lajiaan. Siinä kaikki. Me emme ole poliitikoita. Jos me kaikki voisimme tehdä jotain, tekisimme sen, mutta meillä ei ole mitään valtaa, nainen kommentoi BBC:n mukaan australialaislehti The Age:lle.

– He estivät meitä osallistumasta Wimbledoniin, ja mitä se muutti? Ei mitään, ja tämä on surullinen osa tätä tilannetta.

24-vuotias Sabalenka oli yksi monista huippupelaajista, jotka jäivät ilman Grand Slamia, kun Wimbledon asetti kiellon Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Turnauksen järjestävä All England Lawn Tennis Club ei ole vielä ilmoittanut, jääkö kielto voimaan vuoden 2023 turnaukseen.

Valkovenäläinen on toiveikas, että saa mahdollisuuden palata Wimbledonin ikoniselle nurmikentälle ensi vuonna.

– Olin super pettynyt heidän päätökseensä. Se oli vaikeaa aikaa.

– Toivon todella että pelaan siellä 2023. Erityisesti kaipaan ihmisiä siellä sekä Wimbledonin tunnelmaa – se on todella ihmeellinen. Ihmiset siellä todella rakastavat tennistä, ja minä todella kaipaisin heitä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis