Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtanen aloitti näyttävästi Vilnassa! – sijoitettu tennistähti kaatui tyylillä

Otto Virtanen Vilnan turnauksessa.
AOP

Vilnassa pelataan tällä viikolla ATP Challenger Tourin 100 pisteen kisaa. Turnauksessa on mukana Suomen miestenniksen tämän hetken kakkospelaaja Otto Virtanen. Virtasen vuosi on alkanut mukavasti, sillä suomalainen oli mukana Australian avointen karsinnoissa ja haastoi Davis Cupissa maailman TOP-40 pelaajan. Vilnassa Virtanen selvitti tiensä toiselle kierrokselle.

Suomen Otto Virtanen aloitti vahvasti Vilnassa pelattavan Challenger 100 -turnauksen. Virtanen kaatoi avauskierroksen ottelussaan turnauksessa kuudenneksi sijoitetun hollantilaispelaaja Gijs Brouwerin suoraan kahdessa erässä.

Virtanen aloitti ottelun vahvasti, sillä suomalainen mursi heti ensimmäisessä pelissä Brouwerin syötön. Ensimmäisessä ei enää murtoja nähty ja suomalaispelaaja antoi hollantilaiselle vain viisi pistettä omalla syöttövuorollaan. Erä meni lopulta 6-4 -lukemin Virtaselle.

Toisessa erässä kumpikin onnistui syötönmurrossa kertaalleen. Virtanen mursi ensin erän viidennessä pelissä Brouwerin syötön ja karkasi 4-2 -johtoon. Brouwer mursi kuitenkin takaisin 4-3 -tilanteessa, joten erässä edettiin 6-6 -tilanteesta katkaisupeliin. Katkaisupeli meni tyylillä suomalaisen nimiin 7-1 -lukemin ja täten erä 7-6.

Ykkössyöttönsä kanssa tuskaillut Virtanen syötti seitsemän ässää ja kolme kaksoisvirhettä. Ykkössyöttöprosentti oli suomalaisella vain 57, kun taas Brouwer sai 75 prosentin varmuudella ykkösen ruutuun. Virtanen oli ykkössyötöllään tehokkaampi, sillä suomalainen voitti ykkössyötöistään lopulta 81 prosenttia, kun taas Brouwer vain 69 pinnaa. Vaikka suomalaisen syöttö ei toiminutkaan parhaalla mahdollisella tavalla, niin hollantilainen sai ottelussa vain kaksi murtopalloa, kun taas Virtasella niitä oli yhdeksän joista kaksi onnistui käyttämään hyödykseen.

Toisella kierroksella Virtanen kohtaa joko Ranskan 30-vuotiaan Antoine Escoffierin tai Liettuan Edas Butvilasin. Ranskalainen on ATP-rankingissa 200 paremmalla puolella, kun taas liettualainen lähes sijalla 800. Mikäli Virtanen etenee toiselta kierrokselta jatkoon, saa suomalainen vastaansa turnauksen puolivälierässä joko Itävallan Jurij Rodionovin tai Tshekin Zdenek Kolarin. Rodionov on turnauksessa sijoitettu kolmanneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis