Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Rotterdamin ATP-turnauksessa tarjolla todellisia herkkupaloja!

Daniil Medvedev
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella on tällä viikolla ollut käynnissä kolme turnausta. Turnauksista merkittävin on Hollannissa pelattava ATP-500 -tason turnaus, joka pelataan Rotterdamin kaupungissa. Turnauksessa Emil Ruusuvuori oli mukana, mutta taipui heti avauskierroksella Kreikan Stefanos Tsitsipasin käsittelyssä, joka oli sijoitettu ykköseksi. Perjantaina turnauksessa on luvassa neljä kovaa puolivälierää.

Rotterdamin ATP-500 -turnaus on mennyt hollantilaisittain mainiosti. Turnauksen kolmanneksi viimeisen pelipäivän päättää puolivälierä, jossa kaksi hollantilaista miespelaajaa kohtaavat toisensa. Viime viikolla Challenger tason turnauksessa Otto Virtaselle suoraan kahdessa erässä taipunut Gijs Brouwer pelaa Tallon Griekspooria vastaan kymmenen jälkeen illalla käynnistyvässä ottelussa.

Muut kolme puolivälierää ovat odotusten puolesta parempia. Päivä käynnistyy Grigor Dimitrovin ja Alex De Minaurin välisellä taistelulla kahden jälkeen Suomen aikaa.

Iltapäivän toisessa ottelussa Venäjän Daniil Medvedev kohtaa Kanadan Felix Auger-Aliassimen. Kanadalaistähti oli Australian avoimissa neljännellä kierroksella, mutta taipui Tshekin Jiri Leheckan käsittelyssä. Medvedev tippui Australiassa jo kolmannella kierroksella hävittyään täydellisen pelin pelanneelle Sebastian Kordalle 3-0 -erin.

Illalla ottelut käynnistyvät Italian Jannik Sinnerin ja Sveitsin kokeneen Stan Wawrinkan välisellä väännöllä. Sinner kaatoi avauskierroksella Ranskan Benjamin Bonzin 2-1 -erin ja kukisti kahdessa erässä ykköseksi sijoitetun Kreikan Stefanos Tsitsipasin toisella kierroksella. Wawrinka on siivonnut turnauksessa tieltään Kazakstania edustavan Alexander Bublikin ja Ranskan Richard Gasquetin 2-0 -erin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis