Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Kiusallinen tilanne NBA:ssa – Supertähti sivuutti pelitoverinsa tylysti: Katso video!

Kyrie Irving ei huolinut Dillon Brooksin pelipaitaa
AOP

NBA:ssa nähtiin kiusallinen tilanne, kun Dillon Brooks yritti vaihtaa pelipaitoja supertähti Kyrie Irvingin kanssa.

Memphis Grizzlies ja Dallas Mavericks kohtasivat toisensa varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa. Ottelun jälkeen nähtiin kiusallinen tilanne Dillon Brooksin ja Kyrie Irvingin välillä.

Grizzliesin Brooks halusi vaihtaa pelipaitoja Mavericksin Irvingin kanssa. Tavallisesti pelipaitojen vaihdoksessa on kyse juurikin vaihtokaupasta, eli pelaajat saavat kumpikin toistensa paidat. Toisin oli kuitenkin Brooksin ja Irvingin kohdalla.

Irving ei nimittäin näyttänyt huolivan Brooksin paitaa, vaan suuntasi tilanteesta pois annettuaan oman paitansa Grizzlies-tähdelle. Brooks jäi oma paita kädessään hieman hölmistyneenä seisomaan tilanteeseen.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Irving kuitenkin vakuutti ettei ollut “tahallaan” jättänyt Brooksin paitaa ottamatta.

– Näin tilanteen pelin jälkeen. Saan paidan varmasti ensi kerralla. Olin ajatusprosessissani jo menossa seuraavaa tilannetta kohti, mies kertoi.

Brooks teki ottelussa hyvää työtä vartioidessaan aina vaarallista Irvingiä. Vaikka Dallasin tähti onnistuikin pussittamaan 28 pistettä, oli Grizzlies kuitenkin pistein 112-108 parempi.

– Hän on aivan kuin Kobe [Bryant]. Hän on kuin Jordan [Michael] ja ne kaverit. Hän pelaa tätä peliä aivan eri tavalla. Hän käyttää molempia käsiä ja on keskimatkan heittojen jumala, Brooks hehkutti Irvingiä.

– Ja haluan olla itsekin samassa tilanteessa, voida heittää yhä enemmän.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo