Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuoren hurja taistelu ei riittänyt! – Espanjalaistähti lopulta vahvempi

Emil Ruusuvuori Barcelonan massalla.
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä ja ensi viikolla vuoden toista Masters-1000 -kisaa massakentällä. Masters-1000 -turnausta pelataan Espanjan pääkaupungissa Madridissa. Madridin turnauksen jälkeen pelataan vielä Rooman Masters-1000 -kisa ennen toukokuun lopussa alkavia Ranskan avoimia. Madridin turnauksessa suomalaistähti Emil Ruusuvuoren pelit päättyivät toiselle kierrokselle.

Suomen miestenniksen ykkösnimi eli Emil Ruusuvuori kärsi karvaan tappion Madridin Masters-1000 -turnauksen toisella kierroksella. Ruusuvuori taipui kolmieräisessä taistossa Espanjan suurpelaaja Carlos Alcarazia vastaan 2-6, 6-4, 6-2 -erin.

Ruusuvuori voitti tyylikkäästi ottelun ensimmäisen erän ATP-listalla sijalla kaksi olevaa Alcarazia vastaan. Ruusuvuori mursi ajoituksen kanssa ongelmissa olleen espanjalaisen syötön kahdesti ja oli omissa syöttövuoroissaan erinomainen.

Toisessa erässä Ruusuvuori aloitti jälleen vahvasti ja sai huimat viisi murtopalloa erän ollessa 3-2 -tilanteessa suomalaiselle. Ruusuvuori johti Alcarazin syöttövuoroa jo 15-40 -lukemin, mutta ei onnistunut käyttämään kahdesta perättäisestä murtopallosta kumpaakaan. Lopulta yli kymmenen minuuttia kestäneen syöttövuoron espanjalainen onnistui pitämään. Syöttövuorosta muodostui samalla eräänlainen käännekohta koko ottelulle, sillä Alcaraz mursi heti seuraavassa pelissä Ruusuvuoren syötön ja marssi erävoittoon lukemin 6-4.

Päätöserässä Alcaraz ei enää ollut ongelmissa omissa syötöissään vaan marssi tyylikkäästi erävoittoon 6-2 -lukemin. Ruusuvuorelta loppui käytännössä paukut kolmanteen erään eikä peruslyönnit olleet enää niin vahvoja, kun ottelun ensimmäisen puolikkaan aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis