Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ranskassa ratkaistaan toinen välieräpari! – Skandinaavit päättää päivän

Casper Ruud on vahva massakenttäpelaaja.
AOP

Ranskan avoimissa ratkaistaan keskiviikkona perjantaille toinen välieräpari miesten turnauksessa. Yläkaaviosta välieriin selvitti tiensä kärkisijoitetut pelaajat. Alakaaviosta jäljellä on yksi täysin sijoitusten mukaan mennyt pari ja toinen, jossa on nähty jättiyllätys turnauksen edetessä.

Ranskan avoin tennisturnaus huipentuu tällä viikolla. Keskiviikkona on jäljellä vielä kaksi puolivälierää, josta voittajat selvittävät tiensä perjantaina pelattavaan välierään. Yksi välieräpari on jo selvillä perjantai-iltaan, kun Espanjan Carlos Alcaraz kohtaa Serbian Novak Djokovicin.

Keskiviikon aikaisemmassa puolivälierässä Saksan Alexander Zverev saa mielenkiintoisen vastuksen, kun Argentiinan Tomas Martin Etcheverry pääsee testaamaan tennistähden pelivireen. Etcheverry on pelannut erinomaisen turnauksen, eikä ole menettänyt vielä erääkään koko 1,5 viikon aikana.

Zverev on ollut myös läpi turnauksen hyvä. Ainut erämenetys tapahtui kolmannen kierroksen ottelussa Yhdysvaltain kovaa lyövää Frances Tiafoeta vastaan. Muut ottelut ovat olleet ylikävelyjä.

Iltaottelussa yhdeksän jälkeen kohtaa kaksi skandinaavia-pelaajaa, kun Tanskan Holger Rune saa vastaansa Norjan Casper Ruudin. Rune on pelannut turnauksessa vasta kolme ottelua, kun toisella kierroksella Ranskan Gael Monfils antoi luovutusvoiton. Tanskalainen joutui kuitenkin urakoimaan neljännellä kierroksella viisi erää Argentiinan Francisco Cerundoloa vastaan.

Norjan Ruud on ollut keväällä yllättävän heikko massalla, mutta sittemmin vire on löytynyt ja nyt norjalainen pyrkii pääsemään toista vuotta putkeen Ranskan avointen finaaliin. Ruud sai neljännen kierroksen ottelussaan Chilen Nicolas Jarrylta kovan testin, mutta selvitti tämän erätappioitta. Kolme ensimmäistä kierrosta norjalaiselta sujui rutiinilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis