Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori aloittaa Lontoon taipaleen – Vastassa kivikova testi

Emil Ruusuvuori nurmikentillä.
AOP

Tällä viikolla ATP-kiertueella pelataan kaksi ATP-500 -tason nurmikisaa. Toinen käydään Saksan Hallessa ja toinen Englannissa, jossa Lontoossa pelataan perinteinen Queen’s Clubin turnaus. Queen’s Club toimii esikisana Wimbledonin Grand Slam -turnaukselle. Lontoossa pelaa myös Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori, joka aloittaa tiistaina turnauksen.

Lontoossa pelataan Queen’s Clubin ATP-500 -turnauksen ensimmäinen kierros loppuun tiistaina. Luvassa on yhdeksän ottelua. Keskiviikkona ja torstaina turnauksessa pelataan toinen kierros, ja viikonloppuna puolivälierät, välierät sekä loppuottelu. Turnauksessa on mukana 32 pelaajaa ja jokaiselle on tarjolla viisi ottelua sijoitettuna olemisesta huolimatta.

Emil Ruusuvuorella kävi mielenkiintoinen tuuri turnauksen kaaviossa. Ensiksi suomalaisen piti kohdata toissa vuoden Wimbledon finalisti Italian Matteo Berrettini avauskierroksella, mutta loukkaantumisista kärsinyt italialainen vetäytyi. Tämän jälkeen vastaan tuli karsinnat pelaamaan joutunut Bulgarian Grigor Dimitrov, joka kaatoi Ruusuvuoren vastikään Ranskan avoimien toisella kierroksella suoraan kolmessa erässä.

Sekä Berrettini, että Dimitrov ovat Ruusuvuorelle ikäviä vastuksia, mutta viime viikon voitto Jannik Sinneristä nurmella osoitti sen, että kaikki pelaajat ovat tällä hetkellä suomalaiselle kaadettavissa.

Mikäli Ruusuvuori selvittää tiensä toiselle kierrokselle vastaan asettuu Argentiinan Francisco Cerundolo. Cerundolo kaatoi Tommy Paulin ensimmäisellä kierroksella, joka joutui pelaamaan karsinnat Dimitrovin tavoin. Cerundolo on turnauksessa sijoitettu kahdeksanneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis