Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

McLaren-tähti haukkui insinöörinsä rumasti tiimiradiossa – Selitteli nyt sanomisiaan: “Kuulostan aina siltä, että itken tai valitan radiossa”

Lando Norris katuu tunteenpurkaustaan Hollannin GP:ssä
AOP

Lando Norrisin tunteet purkautuivat rumana tekstinä McLarenin tiimiradiossa Hollannin GP:ssä.

McLarenin tallipäällikkö Andrea Stella uskoo, että Lando Norrisin Hollannin GP:n radiopurkaus osoittaa mestarin ajattelutapaa.

McLarenin Norris laukoi Hollannin GP:ssä viime viikolla melkoista tekstiä tiimiradiossa.

– Mitä v*ttua! Oletko sinä tyhmä?, brittikuljettaja laukoi, kun tämän insinööri Jose Manuel Lopez kehotti häntä pysymään slicks-renkailla Zandvoortin sateisella avauskierroksella.

Mies ei päätynyt kehoitusta kuuntelemaan vaan tuli omatoimisesti varikolle. Toisen lähtöruudun tuomat asetelmat Norris oli kuitenkin jo menettänyt ja mies ajoi lopulta kilpailun seitsemänneksi.

Italian Monzan GP:n alla brittikuljettaja selitteli sanomisiaan.

– Saan aina itseni näyttämään ihan idiootilta, mutta tiimi tietää, etten tietenkään ikinä tarkoittaisi mitään sellaista, Norris puolustautui.

Norris on silti yhä sitä mieltä, että talli teki Hollannissa virheitä päätöstensä kanssa. Tunteet nousivat kisan aikana pintaan eikä hän ole siitäkään kovin ylpeä.

– Kyse on enemmänkin siitä, että teimme virheitä puheissamme, strategiassamme ja sen sellaisissa asioissa.

Mies vitsaili myös hieman omalla kustannuksellaan ja kuvaili itseään “valittavaksi ja itkuiseksi” tiimiradiossa.

– Kuulostan aina siltä, että itken tai valitan radiossa. En tiedä miksi.

– Inhoan sitä, mutta tunnen olevani todella rento autossa, mutta sitten olen aina päinvastainen, kun kuuntelen itseäni jälkeenpäin, mies selitti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1