Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Max Verstappenin historiallinen F1-kausi sai kruununsa – Bottas vaikeuksissa kauden viimeisessä kisassa

Max Verstappen voitti kauden viimeisen GP:n Abu Dhabissa
AOP

Max Verstappen ja Red Bull voittivat lähestulkoon kaiken mahdollisen tällä kaudella.

F1-kauden viimeinen osakilpailu Abu Dhabissa päättyi Red Bullin ja Max Verstappenin juhliin. Lentävä hollantilainen viimeisteli historiallisen kautensa voittamalla kauden 19. osakilpailunsa Abu Dhabin valojen alla.

– Täällä, viimeisen kilpailun voittaminen, saa minut ylpeäksi. Haluan kiittää kaikkia Red Bullilla – tämä on ollut uskomaton vuosi. Tulee olemaan haastavaa toistaa tätä, tällä kaudella täysin omassa luokassaan ajanut Verstappen kiitteli tiimiradiossa kisan päätteeksi.

Red Bullin tuplavoitto oli lähellä, sillä Verstappenin tallikaveri Sergio Perez ajoi maaliin toisena, mutta putosi lopulta viiden sekunnin aikasakkonsa takia lopullisissa sijoituksissa neljänneksi.

Perez piti kuitenkin toisen sijansa kuljettajien MM-sarjassa ennen Mercedeksen Lewis Hamiltonia, joka oli kauden viimeisessä kisassa yhdeksäs.

Ferrarin Charles Leclerc päätti kautensa toiseen sijaan ja Mercedeksen George Russell kolmanteen. Mercedes varmisti Russellin palkintopallisijalla valmistajien MM-sarjan hopean itselleen.

McLarenin kaksikko Lando Norris ja Oscar Piastri nappasivat kauden viimeisessä kisassa sijat viisi ja kuusi. McLaren nappasi valmistajien MM-sarjan neljännen sijan ennen kauden loppua kohden hiipunutta Aston Martinia.

Fernando Alonso oli Abu Dhabissa seitsemäs. Konkarikuljettaja oli kuljettajien MM-sarjassa lopulta neljäs. Samoihin pisteisiin päätyi myös Leclerc, mutta enemmän palkintopallisijoja kauden aikana kerännyt Alonso kuittasi neljännen sijan itselleen.

Alfa Romeon Valtteri Bottaksen kausi päättyi vaisusti. Suomalainen starttasi kisaan ruudusta 18 ja ajoi maaliin sijalla 19. Valmistajien MM-sarjassa Alfa Romeo oli yhdeksäs – taakse jäi ainoastaan Haas.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Uncategorized