Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Erikoinen sääntömuutos kismittää pelaajia Australian avoimissa – Fanit ovat muutoksesta innoissaan

Australian avoimet 2024 - Melbourne, Australia
AOP

Australian avoimissa on saatu neljäs pelipäivä pakettiin. Pelit Melbournessa ovat tarjonneet tennisfaneille avauspäivinä jännitystä ja draamaa. Pelaajia katsojissa on kuitenkin närkästyttänyt kovasti yksi muutos.

Tänä vuonna turnaukseen on tuotu sääntömuutos, joka mahdollistaa fanien liikkumisen katsomossa jokaisen pelin välillä. Ennen katsomoon pystyi palaamaan ainoastaan kun pelaajat vaihtoivat päitä. Tämä tarkoitti, että katsojat saattoivat joutua odottamaan stadionin uumenissa useamman pelin, ennen kuin pääsivät palaamaan paikoilleen.

Uusi sääntömuutos on otettu fanien keskuudessa innolla vastaan. Samaa ei kuitenkaan voi sanoa pelaajista.

Useat pelaajat ovat nimittäin kritisoineet sääntöä ja kertoneet fanien jatkuvan liikkeen häiritsevän keskittymistä.

– Joudumme odottamaan pitkiä aikoja pelien välissä, kun katsojat palaavat paikoilleen, Turnauksen hallitseva mestari Novak Djokovic harmitteli muutoksesta.

– Kuinka monta vuotta olemme pelanneet tennistä ja yhtäkkiä he [turnausjärjestäjät] vain ilmoittavat, että katsojat voivat kävellä sisään pelien välissä. Se rikkoo jokaisen pelirytmin, Australian Jordan Thompson kritisoi.

– Teemme mielestäni sääntöjä, joissa ei ole mitään järkeä. Yritämme lyhentää vaihtojen välissä olevaa aikaa ja sitten odottelemme, että katsojat istuutuvat, Victoria Azarenka puolestaan tyrmäsi.

Myös ymmärrystä sääntömuutokselle on löytynyt.

– Lajista on saatava katsojaystävällisempi, Eurosportin asiantuntija ja entinen tennistähti Barbara Schett myönsi.

Kenties itse muutosta enemmän pelaajia on kuitenkin kismittänyt tapa, jolla sääntö tuotiin mukaan turnaukseen ilman ennakkoilmoitusta. Se on näin tullut monelle pelaajalle yllätyksenä ja muutokseen on ollut vaikea valmistautua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis